Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU

Prometna nesreća u Borovu: Pješakinja smrtno stradala nakon naleta automobila

Ilustracija
Zeljko Lukunic/PIXSELL
11.01.2021.
u 19:56

53-godišnji vozač iz Borova naletio na pješakinju dok su se oboje kretali prometnom cestom kojoj se odvijao promet

U Borovu, nedaleko od Vukovara, danas je oko 17.30 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala 74-godišnjakinja.

Prema navodima policije, 53-godišnji vozač iz Borova je upravljao osobnim automobilom vukovarskih registarskih oznaka pri čemu je naletio na pješakinju dok su se oboje kretali prometnom cestom kojoj se odvijao promet. 

Djelatnici hitne medicinske pomoći iz Nacionalne memorijalne bolnice Vukovar su brzo intervenirali te su dojavili da je 74-godišnjakinja odmah preminula. U tijeku je očevid prometne nesreće.

 

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
00:13 12.01.2021.

Očekujem izvješće dragog kolege Patkovića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije