Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
labin

Prometna nesreća otkrila ukradeno vozilo, vozač pobjegao

policija, sletio s ceste
Ilustracija
13.05.2011.
u 12:56

Provjerom je utvrđeno da je napušteno vozilo otuđeno u noći sa 10. na 11. svibnja na području Karlovca i u vlasništvu je 52-godišnjeg Karlovčanina

U prometnoj nesreći koju je jučer u Labinu izazvao nepoznati vozač jedna je osoba lakše ozlijeđena, a osim toga, nesreća je otkrila ukradeno vozilo.

Vozeći Pulskom ulicom automobil marke VW Vento, karlovačkih registracijskih oznaka, nepoznati je vozač na raskrižju s Ulicom Zelenice, koja je označena kao cesta s prednošću prolaska, bez zaustavljanja skrenuo ulijevo te zadnjom lijevom stranom vozila udario u prednju stranu automobila Citroen Saxo. Citroenom je upravljao 83-godišnjak iz Labina. Nakon sudara u kojem je Labinjanin lakše ozlijeđen, VW je izletio s kolnika s desne strane, gdje se zaustavio na nogostupu. Vozač je napustio vozilo i udaljio se s mjesta događaja.

Provjerom je utvrđeno da je napušteno vozilo otuđeno u noći  sa 10. na 11. svibnja na području Karlovca te je u vlasništvu 52-godišnjeg Karlovčanina. Tablice koje su bile na  Ventu također su ukradene i pripadaju drugom vozilu marke Citroen C5. Krađu tablica jučer je prijavio 50-godišnji vlasnik iz Karlovca.

Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije