Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upozorenje HAK-a

Prometna nesreća na A4: Vozi se uz ograničenje brzine

autocesta kolona
Matija Topolovec/PIXSELL/Ilustracija
11.05.2020.
u 07:36

Zbog privremene regulacije prometa na pojedinim dionicama cesta vozi se usporeno, uz povremene zastoje

Zbog prometne nesreće na autocesti A4 95.+500 km autocesti Goričan-Zagreb ina 95,5 kilometru između čvorova Ivanja Reka i Kraljevački Novaki u smjeru Goričana vozi se uz ograničenje brzine, izvijestio je u ponedjeljka ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog privremene regulacije prometa na pojedinim dionicama cesta vozi se usporeno, uz povremene zastoje. Vozačima HAK savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

U prekidu je brodska linija Mali Lošinj-Unije-Susak.

Zbog radova na Paškom mostu DC106 te zabrane prometa za vozila čija ukupna masa prelazi 7,5 tona u periodu od 10. do 21. svibnja 2020. bit će u funkciji privremena trajektna linije Fortica (otok Pag) -  Miletići (kopno), za vozila čija ukupna masa prelazi 7,5 tona, a plovit će prema sljedećem rasporedu: Polasci Miletići (kopno): 9, 13, 17 i 20 sati. Polasci Fortica (otok Pag): 8, 12, 16 i 19:00 sati.

Prema Odluci stožera ukinute su sve redovne katamaranske linije, osim za otoke koji nisu povezani trajektnom linijom, reduciran je broj brodskih linija, smanjen je i broj putovanja na državnim trajektnim linijama, a neke su također privremeno ukinute.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije