Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZAČI SE POZIVAJU NA OPREZ

Pojačan promet na svim cestama. Nesreća kod tunela Plasina na A1

gužve
Robert Anic/PIXSELL/Ilustracija
06.07.2019.
u 14:20

Tijekom današnjeg dana očekuju se cjelodnevne gužve na svim cestovnim pravcima prema moru

Veliki broj turista koji se tradicionalno odmaraju na našoj obali, ovog vikenda krenulu su prema svojim odredištima u Hrvatskoj iz Češke, Austrije, Njemačke i Nizozemske gdje počinju ljetni praznici. Tijekom današnjeg dana očekuju se cjelodnevne gužve na svim cestovnim pravcima prema moru, a najveći pritisak vozila i najgušći promet očekuje se već od ranih jutarnjih sati (od 4-16 sati).

Kako javlja HAK promet je pojačan na svim cestama u Hrvatskoj, a posebno prema moru.

A1 Zagreb-Split-Ploče: između čvorova Otočac i Perušić kod tunela Plasina (149. km) u smjeru mora promet je trenutno prekinut, zbog prometne nesreće; kod naplatnih postaja Lučko i Demerje u smjeru Zagreba kolona vozila je duga oko 1 km.

Istarski ipsilon: zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona vozila duga je oko 4 km, dijelom se proteže i na Istarski ipsilon.

Riječka obilaznica (A7): kod čvora Matulji u smjeru Istre/Opatije kolona vozila duga je oko 1 km.

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora i obrnuto u smjeru unutrašnjosti, autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, Istarskom ipsilonu, na cestama u priobalju, kao i na većini graničnih prijelaza. Vozačima se savjetuje da održavaju sigurnosni razmak između vozila i molimo za strpljenje.

Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika te košnje pa vozače molimo za strpljenje, upozoravamo ih da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine.

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora, autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, kao i na većini graničnih prijelaza. Vozačima savjetujemo da održavaju sigurnosni razmak između vozila i molimo za strpljenje.

Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika te košnje pa vozače molimo za strpljenje, upozoravamo ih da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine.

Ključne riječi

Komentara 13

TI
Tirano
07:55 06.07.2019.

Sva pisanja o gužvama na auto cestama i jesu ali i nisu istinita!? I kakva je to gužva koja traja jedan mjesec na godinu dana!? Ulazeći jednom prilikom u Beč, uletio sam u 6 traka kolonu 70 km sve doo Beča!? Vožnja cjelodnevna tih 70 km, cijeli dan samo kvačilo, prva, kreni, stani i tako u nedogled!? U večer tog dana lijeva mi je noga bila izobličena od tiskanja kvačila!? Tada sam prvi puta shvatio zašto ljudi tamo voze automatike!? Nisu krive naše kolone, već vrućina!?

JO
josmalopanestalo
09:17 06.07.2019.

dobro je da nisu prema alpama i zapadu

SA
samoborka
12:22 06.07.2019.

Hrvatskoj slijedi turisticki potop, pocelo je od prosle godine,a trajat ce dobrih 10ak godina. A sve zahvaljujuci losem ugostiteljstvu, cevapima, baklavama, neprofesionalnom osoblju, varanju turista, zadnjerazrednoj kvaliteti voca i povrca koji se nude na nasoj obali, glomaznom otpadu po prirodi, derutnim objektima u turistickim mjestima..te masnim cijenama svega i svacega. Ima i dobrih primjera,i njima svaka cast, ali previse je onih drugih. I zato,kako se sijalo tako se zanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije