Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcijski plan
Povratak na članak

Ministrica Žalac otkrila koja su uska grla u povlačenju fondova EU-a: 'Hrvatska sigurno kasni u nekim segmentima'

Na upit kasni li Hrvatska po nekim pitanjima u pogledu povlačenje europskih sredstava, ministrica je odgovorila potvrdno

Komentari 4

K2
kritičar_2
22:21 23.01.2017.

Draga moja ministrice,ostavite se projekata,poput šetnica,javne rasvjete ili "hrvatskog doma",što ga zagovara "mulac"od gradonačelnika Vinkovaca.Dajte vi tražite od DI SPAČVA da se pridržavaju standarda EU,glede ekologije i zaštite na radu i da se iz drvne mase,pored parketa,može proizvesti papir i papirna konfekcija,pa i eksploziv,koji će nam trebati uskoro.Ako neznaju,tražite po EU ,menadžere,koji znaju svoj posao.

VL
Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
19:19 23.01.2017.

Ma čekaj malo. Isti oni koji nisu u stanju povlačiti EU sredstva su sad napravili Akcijski plan za povlačenje EU sredstava. I o svemu izvješćuju ministre koji isto tako nisu bili u stanju povlačiti EU sredstva. Dakle, isti nesposobnjakovići ostaju na istim pozicijama, i sad će kao sve funkcionirati? Buahahaha.

VL
SD
sdpesticid
21:48 23.01.2017.

gdje ima meda, da ponesem žlicu ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.