Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIČKI IZBORI
Povratak na članak

Promatrači su osigurani, krađa glasova otežana

Predsjednički kandidati Milanović, Škoro i Kolakušić, koji su najviše govorili o krađi na izborima, pokrili biračka mjesta

Komentari 11

Avatar Ernest_Fulir
Ernest_Fulir
20:18 12.12.2019.

Ovo je odlicna vijest !!!! Znaci da, s obzirom da su kradje glasova jako otezane, Milankovic nema ama bas nikakve sanse dobiti ove izbore.... Fenomenslna vijest !!!!

VL
BO
bolonjez
20:46 12.12.2019.

Ta krađa glasova je slamka spasa za SDPovce, kao izgubili smo jer se kradu glasovi.. klasika

VL
Avatar stars
stars
20:49 12.12.2019.

Barem onda platite promatrace.

VL
DU
Deleted user
21:29 12.12.2019.

A sto je s pola milijuna viška listića o kojim danas govori Orepic.

VL
MR
MrGrickle
20:25 12.12.2019.

Za vas se borio sedam godina prije nego što je postao političar. Bio je radnik kao i ti, bez ikakvog zaleđa. Bez stranke, bez udruga građana, bez podrške kolega ali je ipak govorio. Sad si ti sam pred jednim glasačkim listićem i nitko neće nikad znati što si zaokružio - osim tebe. Evo čovjeka. Sad si ti sudac.

VL
DU
Deleted user
11:31 14.12.2019.

Vlada je od grada Zagreba preuzela tvrtku APIS IT jer ona trenutno gradu nije isplativa.U nogometnom riječniku Hrvatska vlada je nogometni savez a APIS IT sudačka organizacija.To je ona ista sudačka organizacija koju je Karamarko optužio da je njegovom klubuu HDZ-u ukrala 5-6 mandata kada je odigrao neriješeno sa Milanovićevim SDP-om.Onda je ipak u produžetku Plenković donio pobjedu. I smjenio Karamarka sa mjesta trenera.Sada je Plenković zbog te pobjede u produžecima za nagradu postao i šef nogometnog saveza i trener.Pa se sad on trudi da sudačka organizacija ovaj puta ne zakaž. Da se slučajno i njemu ne desi neriješeno sa zamjenikom kojega je on postavio (Kolinda). A prijete joj simpatizer bivšeg trenera Karamarka (Škoro) i bivši šef nogometnog saveza (Milanović).Uspije li osigurati podršku za trenera ima šanse da ga ponovno izaberu za gazdu saveza. A od 01.01.2020 U Zagreb dolaze i njegovi prijatelji iz (E)Uefe.Da mu i oni daju javnu podršku.I vjerojatno da lobiraju za njega u samom nogometnom savezu.Jer (E)Uefa je velika organizacija pa mogu podijeliti neke funkcije da osiguraju vjernost nogometnog saveza i šefa kojeg su oni postavili. Kako bilo šef nogometnog saveza će zadržati sudačku organizaciju i do izbora za šefa nogometnog saveza. Jer i tu oni sude. A onda kada krenu lokalni izbori vratit će sudačku organizaciju natrag gradu Zagrebu. Jer će i njima trebati za njihove utakmice. A ako nešto i zakaže,nije ga briga.Ako izgubi posao ionako ima sigurno mjesto u (E)Uefi.

VL
Avatar stjepko17
stjepko17
11:28 13.12.2019.

Kod nas lopov vise nije lopov nego ugledan poduzetik tako ce HDZ i SDP ako uspiju ukrasti glasove biraca to nazvati poduzetnicko ulaganje u buducnost. KraDeSe je najpostenija stranka kazu lopovi.

VL
DU
Deleted user
20:56 12.12.2019.

Mozda drukciji naslov "" Kradja glasova osigurana..........

VL
SP
Split71
20:10 12.12.2019.

Za glavnog promatraca(brojaca)stavite macana...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.