Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1500 uzvanika

Tko je sve bio na prijemu kod predsjednice povodom Dana državnosti

Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/13
25.06.2017.
u 23:54

Govor predsjednice slušao je cijeli državni vrh, predstavnici diplomatskog kora te viđenije osobe iz javnog života

Rješenje egzistencijalnih pitanja hrvatskih građana i hrvatskih obitelji kroz demografsku i gospodarsku obnovu, obrazovnu reformu, sigurnosnu politiku te fiskalnu i funkcionalnu decentralizaciju radi ravnomjernog razvoja svih dijelova Hrvatske bile su glavne točke obraćanja hrvatske predjednice Kolinde Grabar-Kitarović uzvanicima na prijemu koji je u povodu Dana državnosti priredila u svome Uredu na Pantovčaku.

1/74

Nestrpljivo očekivan prijem, kojeg je predsjednica organizirala unatoč trenutku slabosti zbog bolova u kralježnici zbog čega je tijekom dana predsjednica otišla je iz katedrale prije kraja svete mise, započeo je svečano.

Na okupu se našao cijeli državni vrh, na čelu s premijerom Andrejom Plenkovićem i predsjednikom Hrvatskog sabora Gordanom Jandrokovićem. Bili su tu i predstavnici diplomatskog kora te viđenije osobe iz javnog života.

Radojska Šverko otjevala je himnu, ali pljusak je rastjerao uzvanike odmah nakon govora predsjednice.

 

Komentara 44

ZG
zgblabla
07:21 26.06.2017.

već legendarna jadranka kosor je 2009 uzviknula: apeliram na poslodavce da ne otpuštaju radnike. tako je i KGK uzviknula:cijena rada ne smije padati.

ZG
zgblabla
07:30 26.06.2017.

bil je i cvitan tamo mogao je odmah provjeriti ko si je sve napisao putni nalog za taj dan!?

ZG
zgblabla
07:53 26.06.2017.

draga kolinda ti drugi mandat nebuš vidla......da budeš državnik trebaš imati neke kvalitete, a ovak si bila i ostala najobićniji prosjećni politićar niti bolji niti lošiji od lignje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije