Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjene vremena

"Proljeće" ostaje iza nas, za subotu najavljen snijeg

\'varazdin/medjimurje, 24.02.2009., varazdin, snijeg ponovno zabijelio varazdin Photo: marko jurinec/Vecernji list\'
Marko Jurinec/Pixsell
13.12.2011.
u 13:25

Subota bi, prema najavama, mogla u nizinama donijeti dugoočekivani snijeg s jutarnjom temperaturom oko ništice i slabim do umjerenim zapadnjakom

Proljetno vrijeme koje je zavladalo gotovo cijelom zemljom i poprilično „pokvarilo“ božićni ugođaj, čini se, neće još dugo vladati ovim područjima. Još sutra zadržat će se promjenljivo oblačno uz malu količinu kiše s temperaturnim maksimumom od 13 Celzijevih stupnjeva, a od četvrtka zima će ponovno okrenuti na svoje.

Sunce će se povući, a temperatura u prosjeku sniziti od dva do četiri stupnja pa će jutarnje temperature iznositi oko jedan Celzijev stupanj, a najviše će dosegnuti devet stupnjeva.

Sunce će u petak zasjati, ali uz najavljenu malu količinu kiše nastavit će se temperaturni pad.

Subota bi, prema najavama, mogla u nizinama donijeti dugoočekivani snijeg s jutarnjom temperaturom oko ništice i slabim do umjerenim zapadnjakom.

Iako će sunce u nedjelju zrakama probiti umjerenu naoblaku, temperature će pasti ispod ništice. Jutarnja temperatura kretat će se oko tri Celzijeva stupnja ispod ništice, a tijekom dana popet će se na tri stupnja. I početak idućeg tjedna dočekat ćemo s minusom i to još većim nego u nedjelju. Prosječna jutarnja temperatura, prema prognozama, bit će pet stupnjeva ispod ništice.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar dariodario551
dariodario551
16:58 13.12.2011.

S obzirom da će dnevna temperatura u Subotu ( zagreb i okolica ),biti oko 10 + C,bojim se da će se djeca slabo sanjkati

MN
Mauro Načinović
21:58 13.12.2011.

Srećom što se od katastrofičnih predviđanja još jednom neće ostvariti ništa. Mazohisti koji se nadaju snijegu još će se načekati. Nema mi ljepše slike od suhih skijališta! Živjeli tropi!!!!

Avatar mliniški
mliniški
16:39 13.12.2011.

Bravo prognozeri, konačno će djeca doći na svoje - zimske radosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije