Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vatrogasci na terenu

Prolaznik uočio požar u stanu, izazvao ga informatički uređaj?

Požar
Foto: pozega.eu
18.08.2019.
u 11:42

Plamen je slučajno primijetio jedan prolaznik koji je alarmirao Centar 112, a vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe grada Požege su u brzo izišli na teren s dva navalna vozila

Mirno nedjeljno prijepodne u požeškom naselju Babin vir, oko 10 sati uznemirili su prodorni zvuci sirena oglašavajući požarnu opasnost. Iz zasada neutvrđenih razloga došlo je do požara u stanu na sedmom katu, u Ulici Miroslava Krleže 4.

U trenutku izbijanja požara nitko se nije nalazio u tom stanu, neslužbeno doznaje pozega.eu, a navodno ga koristi neka podstanarka.

Plamen je slučajno primijetio jedan prolaznik koji je alarmirao Centar 112, a vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe grada Požege su u brzo izišli na teren s dva navalna vozila, te jednim vozilom na kojemu su dugačke vatrogasne ljestve kako bi mogli djelovati na visini. Spriječeno je širenje vatre na cijeli stan, ali druge stanove u toj zgradi.

Do požara je najvjerojatnije došlo zbog zapaljenja nekog informatičkog uređaja, ali točan uzrok i  materijalna šteta utvrđit će se očevidom. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar AligatorXO
AligatorXO
13:10 18.08.2019.

Nekog informatičkog uređaja ?!? Da nije USB stick?

DE
deda1234
06:31 19.08.2019.

Rudari..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije