Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrio detalje

Progovorio muškarac koji je na utakmici uhvaćen u preljubu: Svi griješimo...

Ljubavnica
Foto: Screenshot
1/2
21.01.2020.
u 18:49

Da je na mom mjestu bila žena, što biste učinili? Internetom kruže brojne snimke nevjernih žena pa ih se ne izruguje kao mene, pravda se trenutačno najpoznatiji preljubnik

Navijač iz Ekvadora koji je poslije subotnje utakmice u Guayaquili postao hit na internetu jer je na kameri za poljupce završio sa svojom ljubavnicom, otkrio je svoj identitet.

Riječ je o muškarcu po imenu Deyvi Andrade koji se oglasio na svojim profilima na društvenim mrežama.

– Da je na mom mjestu bila žena, što biste učinili? Internetom kruže brojne snimke nevjernih žena pa ih se ne izruguje kao mene. Nadam se da se nikada nećete naći u mojoj poziciji. Branit ću čast i ponos mene kao muškarca do kraja. Svi mi griješimo i svi se pokajemo, hvala svima koji su me pozvali u crkvu, ako budem išao to je da izliječim svoju obitelj – napisao je on i nastavio:

– Nitko neće moći pokvariti moju sliku, Bog je velik i jak, a te žene koje me kritiziraju, znam da ste isto varale no svejedno komentirate. Već ste uništili moju vezu, što više želite? – upitao je.

Ključne riječi

Komentara 15

HA
HarrySpotter
22:47 21.01.2020.

Sam si sebi uništio vezu dorate jedan

DU
Deleted user
04:15 22.01.2020.

Podmetnuli su mu je srpski udbaši.

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
13:26 22.01.2020.

Sigurno ga ovakava ne ceka doma...razumijem ga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije