Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na nekoliko područja

Prognoze su se obistinile: Nakon obilne kiše, pao je i snijeg

Foto: Screenshot/platak.hr
1/3
11.10.2020.
u 21:48

Prema prognozama, snijeg bi trebao padati i na još nekim planinskim vrhovima

Meteorolozi posljednjih dana najavljuju pogoršanje vremena te obilne kiše koje će se ponegdje, ponajprije u gorju, pretvoriti u snijeg, a upravo je on danas krenuo padati na Platku. 

Snijeg je snimljen na vrhu Radeševa u Primorsko-goranskoj županiji, a nedugo nakon zabijelilo se i u nižem dijelovima Gorskog kotara. 

Tanji snježni pokrivač stovrio se u Tršću, na 824 metra nadmorske visine. 

Prema prognozama, snijeg bi trebao padati i na još nekim planinskim vrhovima, dok je u dijelovima zemlje najavljena obilna kiša. 

Na sjevernom je Jadranu palo već više od 60 litara po četvornom metru zbog čega se na cestama stvaraju bujice, a dio Poreča i Vrsara su pod vodom. Obilnije oborine najavljene su za zagrebačko i karlovačko područje. 

Komentara 5

MO
montello
18:15 11.10.2020.

kiša ce padati danima.normalno jesen je.

SM
Smola
18:00 11.10.2020.

Prognoze su se obistinile. Pao snijeg na Mt. Everestu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije