Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADE I PRIZNANJA

Proglašeni autori najboljih novinarskih radova Večernjeg lista u 2017

nagrade VL
Foto: VL
1/4
26.04.2018.
u 17:38

Ove godine titulu je ponijelo šest kolega, a nagrade su dodijeljene u pet kategorija

U srijedu, 25.4. u prostorijama Redakcije Večernjeg lista dodjeljene su nagrade i priznanja autorima najboljih novinarskih radova Večernjeg lista u 2017. godini.

Nagradu za najbolji intervju dobio je Hassan Haidar Diab za intervju sa sirijskim predsjednikom Basharom al-Assadom. Hassan je svoj intervju pripremao više od pola godine, a po objavljivanju prenijeli su ga mnogi svjetski mediji, od istočne Azije do Velike Britanije i SAD-a.

Nagradu za najbolju priču dobio je Zoran Vitas za tekst "Počeli smo u garaži, a danas imamo urede u 56 zemalja na svim kontinentima", o iznimno uspješnoj tvrtki Infobip iz Vodnjana.

Najbolji komentar je onaj autora Davora Ivankovića pod nazivom "Nikoga ne zanima 60 ribara u zaljevu, već milijarde koje prolaze kroz Kopar" u kojem se osvrnuo na tada aktualnu situaciju u Piranskom zaljevu.

Marina Borovac i Srđan Hebar podijelili su nagradu za najbolju reportažu. Marina je zaslužila nagradu reportažom "Klinika iz Beograda gdje je 11 Hrvata promijenilo spol", te nizom reportaža s hrvatskih otoka i iz grada Obrovca. Srđan je nagradu izborio serijom zapaženih reportaža iz ciklusa Turistička patrola.

Nagrada za najboljeg web novinara dodijeljena je Hrvoju Delaču iz web redakcije Sporta, za kontinuiran predani rad kojim dopire do velikog broja čitatelja i snažno doprinosi razvoju portala vecernji.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije