Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
110 14°C
 • Avatar NenadNikolicZagreb
  NenadNikolicZagreb:

  Citiram iz gornjeg teksta: "Oči milijuna ljudi širom svijeta danas su bile uprte u Stockholm iščekujući proglašenje dobitnika ovogodišnje Nobelove nagrade za psihologiju ili medicinu." Nikada neće biti dodijeljna nobelova nagrada za psihologiju ili medicinu jer takva nagrada ne postoji. ... prikaži još!. Psihologija je uglavnom društvena disciplina s jakom vezom sa statistikom i s puno slabijom vezom s medicinom. Postoji nobelova nagrada za fiziologiju i medicinu, gdje je fiziologija kao znanost usko povezana s biologijom i medicinom.

 • zelenakrava:

  Što znamo onjima? Ništa? Kad bi netko trebao nabrojiti 5 nobelovaca koji su nagradu dobili u zadnjih 30 godina-mislim da bi to bilo vrlo teško. Naravno u to ne ulaze nobelovci za književnost i za mir koje ipak zapamtimo. Na ... prikaži još! žalost to je tako. Tek kad se pojave novi Fleminzi,Marije Curie,Einsteini,Plankovi,Bor-i itd onda ćemo ih upamtiti. Lijek protiv raka i neki drugi epohalni izumi sigurno će doprinjeti da njihovi stvaraoci ili timovi postanu poznatiji široj javnosti.

 • franjo:

  Obama je dobitnik Nobelove nagrade za mir iako je zapalio cijeli arapski svijet . A za medicinu bi trebali dobiti samo oni koji bi izumili lijek protiv raka i nitko drugi.

Još iz rubrike Vijesti

Birokracija
3
STIŽE PROMJENA?

HAK traži da mu MUP prepusti posao izdavanja vozačkih dozvola, obećava manje administracije

Lana Bijedić
otključan mobitel

Policija se dokopala posljednjeg poziva ubijene Lane Bijedić?

Vladimir Dzuro i Nicolas Borsinger
Emotivan trenutak

'Bilo je nevjerojatno': Večernjak spojio dva stranca koji su ostavili važan trag u Vukovaru

7