Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
14 1°C
 • zelenakrava:

  Što znamo onjima? Ništa? Kad bi netko trebao nabrojiti 5 nobelovaca koji su nagradu dobili u zadnjih 30 godina-mislim da bi to bilo vrlo teško. Naravno u to ne ulaze nobelovci za književnost i za mir koje ipak zapamtimo. Na ... prikaži još! žalost to je tako. Tek kad se pojave novi Fleminzi,Marije Curie,Einsteini,Plankovi,Bor-i itd onda ćemo ih upamtiti. Lijek protiv raka i neki drugi epohalni izumi sigurno će doprinjeti da njihovi stvaraoci ili timovi postanu poznatiji široj javnosti.

 • Avatar NenadNikolicZagreb
  NenadNikolicZagreb:

  Citiram iz gornjeg teksta: "Oči milijuna ljudi širom svijeta danas su bile uprte u Stockholm iščekujući proglašenje dobitnika ovogodišnje Nobelove nagrade za psihologiju ili medicinu." Nikada neće biti dodijeljna nobelova nagrada za psihologiju ili medicinu jer takva nagrada ne postoji. ... prikaži još!. Psihologija je uglavnom društvena disciplina s jakom vezom sa statistikom i s puno slabijom vezom s medicinom. Postoji nobelova nagrada za fiziologiju i medicinu, gdje je fiziologija kao znanost usko povezana s biologijom i medicinom.

 • franjo:

  Obama je dobitnik Nobelove nagrade za mir iako je zapalio cijeli arapski svijet . A za medicinu bi trebali dobiti samo oni koji bi izumili lijek protiv raka i nitko drugi.

Još iz rubrike Vijesti

Infektivna bolnica Fran Mihaljević - pripreme odjela za prihvat zaraženih pacijenata koronavirusom
KORONAVIRUS

Dio uzoraka mora biti ponovno testirano: Neki su negativni, no kod pojedinih postoji sumnja

Vera Begić Blečić
PRAVOMOĆNA PRESUDA

Vrhovni sud povisio kaznu bivšoj riječkoj pročelnici Veri Begić

Život u crvenoj zoni: Talijanski gradovi u izolaciji zbog koronavirusa
KORONAVIRUS

Talijanski gradovi navikavaju se na život u karanteni: 'Držimo se dalje od drugih ljud'