16 11°C
 • Avatar komentatorx
  komentatorx:

  Podrška profesoru. Klošara nasilnika koji ometaju nastavu su pune škole, a sustav se pravi i gluh i slijep dok ne dođe do incidenta. Potom se formiraju komisije koje ništa ne urade već se samo svi prave kao da nešto rade. ... prikaži još! Svi problemi se metu pod tepih. Imam saznanja iz prve ruke od sestre nastavnice. Roditelji, često i ugledni znaju biti krajnje nasilni i vulgarni prema nastavnicima. Školski sustav naprosto nitko ne štiti.

 • Avatar bozze69
  bozze69:

  čudna su vremena došla. autoriteti se ne poštuju.prosvjetari su izloženi zlostavljanju i pritiscima od roditelja i učenika. učitelji da bi se na neki način zaštitili idu linijom slabijeg otpora te su tako stvorili hiperinflaciju odlikaša. doda li se ovome prostituiranje ... prikaži još!e struke, dilanjem ispita i diploma na visokoškolskim ustanovama, sistem očito vapi za resetiranjem.

 • Avatar kožar
  kožar:

  Očito da je profesor satjeran u kut , sistem koji daje učenicima više zaštite i prava od njemu namijenjenog , osobni integritet koji je duboko povrijedjen odnosom učenika i njihovih roditelja do njegove profesije jednostavno je prešlo u samoobrambenu refleksnu ... prikaži još!u radnju . Gospodin je toliko frustriran stanjem da ne žali za učinjenim što je i razumljivo . Netko u odgoju dijece ne ispunjava svoje obaveze nisu to škole , vrtiči to je problem obitelji , roditelja , države jer kao što je poznato lanac je toliko jak kao njegova najslabija karika . U našem društvu toliko je stvari koje se ne riješavaju več se jednostavno pometu pod tepih da to postaje problem za sve .

Još iz rubrike Vijesti

Ovce prošle Madridom
TRADICIJA

VIDEO Ovce prošetale ulicama Madrida

Smiljana Srnec
SUĐENJE SMILJANI SRNEC

'Tijelo je u zamrzivač mogla sakriti i žena prosječne fizičke konstitucije'

2
Prosvjedi u Čileu
VAL NASILJA

Produženo izvanredno stanje u Čileu: U neredima stradalo najmanje sedmero ljudi