Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOJA SRAMOTA!

Profesorica se žalila na ponašanje sina, a otac ga je odlučio ovako kazniti

Brad i Bradley Howard
Foto: Twitter/Brad Howard
1/2
10.05.2017.
u 08:49

"Volim puno pričati, pa je profesorica stalno slala e-mailove mom tati"

Profesorica fizike nije se prestajala žaliti na ponašanje učenika Brada Howardsa (17), koji je stalno ometao nastavu i nije prestajao pričati s kolegama.

Profesorica je o svemu obavijestila njegova oca Bradleya koji je sinu zaprijetio svojim dolaskom u školu ako ne popravi ponašanje.

– Volim puno pričati, pa je profesorica stalno slala e-mailove mom tati – rekao je Brad za BuzzFeed.

Brad isprva nije ni primijetio da se ''zlokobno'' obećanje njegova oca ispunilo, pa je pozdravivši kolege u klupama ostao šokiran vidjevši tko sjedi u njegovoj blizini!

Foto: Twitter/Brad Howard

– Bio sam pomalo nervozan sjedeći među svim tim tinejdžerima, nisam se psihički pripremio na tu situaciju – ispričao je kasnije Bradley.

Ipak, njegova je taktika upalila. A osim što se Brad osramotio u razredu, sve se nastavilo na društvenim mrežama nakon što je sestra Molli sve objavila na Twitteru!

Ključne riječi

Komentara 1

KL
klasika
10:05 10.05.2017.

Bravo za tatu! Kad bi takvi bili svi roditelji, ovaj svijet bi bio nemjerljivo bolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije