Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimljena "na djelu"

Profesorica engleskog osuđena zbog grupnog seksa s učenicima

Brittni Nicole Colleps
Foto: Screenshot (YouTube)
1/2
20.08.2012.
u 09:24

S učenicima, koji se nikada nisu smatrali žrtvama, sastajala se u vlastitom domu dok joj je suprug, inače vojnik, bio u jednoj od brojnih američkih baza izvan SAD-a

Bivša profesorica srednje škole Kennedale nedaleko od Arlingtona u sjevernom Teksasu osuđena je na pet godina zatvora zbog spolnih odnosa sa svojim učenicima. Iako su svi učenici u vrijeme počinjenja kaznenog djela imali 18 godina, policijski istražitelj Jason Houston objasnio je kako je "bez obzira na godine učenika nezakonito da profesor stupa u seksualne odnose s učenicima".

Brittni Nicole Colleps (28) profesorica je engleskog jezika, supruga američkog vojnika i majka troje djece, a tijekom dva mjeseca prošle godine, dok se u svom domu sastajala sa svojim učenicima, njezin suprug bio je raspoređen na dužnosti izvan SAD-a. Svoje "susrete" s učenicima Colleps je priznala kada se u javnosti pojavila snimka grupnog seksa, javlja Huffington Post.

Trojica bivših učenika škole Kennedale, koja su imala spolne odnose sa svojom profesoricom, nisu se smatrala žrtvama i nisu htjeli da njihova profesorica strada zbog njihovih odnosa. Njihove veze s profesoricom započele su SMS-ovima koji su brzo poprimili seksualni karakter, a jedan od njih svjedočio je kako je dva puta s prijateljima došao u profesoričinu kuću gdje su svi zajedno uživali u spolnim odnosima.

Grupni seks, čini se, bio je profesoričina najdraža "aktivnost" pa je tako jednom prilikom nastala snimka. Mobitelom ju je snimio jedan od bivših učenika kojemu je taj "susret" s profesoricom bio i posljednji. Ipak, sada 20-godišnjak, pred sudom je svjedočio kako nije želio da profesorica strada i kako je prešutni dogovor bio da se o "događajima" u kući profesorice Colleps ne govori. Upravo zbog toga lagao je i ravnatelju škole kada se saznalo za spolne odnose profesorice s učenicima.

Christopher Colleps, suprug osuđene profesorice, nakon izricanja presude kazao je kako je bijesan na svoju suprugu, ali ostat će uz nju jer kada su se vjenčali obećali su jedno drugome kako će ostati skupa "dok ih smrt ne rastavi". Smatra kako su izricanjem zatvorske kazne njegovoj supruzi zapravo kažnjeni on i njegova djeca.

Komentara 156

OB
-obrisani-
21:48 20.08.2012.

e to je skola prakticne nastave

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
22:49 20.08.2012.

Amerika i njeni glupi , zastareli zakoni, ..

KG
kralj_guštera
15:31 20.08.2012.

di je video ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije