Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privela ga policija

Profesor usred učionice grlio i ljubio maloljetnu učenicu!

uhicenje,privodjenje,portal
Duško Marušić/PIXSELL
17.05.2013.
u 13:00

Znao je cure pomilovati po kosi, trbuhu ili rukama dok odgovaraju gradivo ili, slučajno, po stražnjici. Neugodno je to, ali bilo im je glupo prijaviti, priča se po školi.

Učenica Medicinske škole u Osijeku kazneno je prijavila svog profesora jer ju je, tvrdi, dirao. Incident se zbio 9. svibnja usred učionice, a navodno ju je počeo grliti i ljubiti.

Profesor je, tvrde đaci, poznat po tome da se voli “očešati” o učenice.

– Znao je cure pomilovati po kosi, trbuhu ili rukama dok odgovaraju gradivo ili, slučajno, po stražnjici. Neugodno je to, ali bilo im je glupo prijaviti, ipak je on profesor pa su mislili kako im neće povjerovati – priča se po školi.

Kako se profesor bavi i fotografijom, nekoliko je učenica, navode đaci, tražio da ih fotografira. Policija ga je, govore nam učenici, “pokupila” u školi prije tjedan dana i odvela na razgovor.

– Došla su po njega četiri policajca s “maricom”. Bili smo na nastavi i gledali sve kroz prozor – pričaju.

Ravnateljica škole Nada Prlić bila je službeno odsutna, no doznaje se da nastavnik trenutačno nije na radnom mjestu. Škola surađuje s policijom. U policiji su nam samo kratko potvrdili događaj, ne navodeći imena.

– Djelatnik jedne srednje škole prijavljen je da je u učionici dirao malodobnu učenicu. Slijedi posebno izvješće Državnom odvjetništvu – izvijestio je Dario Premec, glasnogovornik PU osječko-baranjske

>>Zbog seksualnog zlostavljanja pod istragom čak 39 profesora glazbe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije