Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obazrivost u studentskim klupama

Profesor predavao s djetetom u naručju, pogledajte zašto

Profesor predaje držeći dijete studenta
Foto: Screenshot
1/3
24.03.2016.
u 15:20

Majka Katy Humphrey na predavanje je povela svoje četiri i pol mjeseca staro dijete, koje je profesor sigurno držao u naručju – cijeli školski sat

Sveučilišni profesor Darryn Wiloughby na vrlo je obazriv način pomogao jednoj svojoj studentici. Nakon što je dadilja otkazala čuvanje djeteta, majka Katy Humphrey na predavanje je povela svoje četiri i pol mjeseca staro dijete.

– Dr. Willoughby je rekao da je dovedem na nastavu kad god je potrebno. Zbog toga sam osjećala olakšanje jer mogu učiti i brinuti se za svoju kćer – rekla je majka. 

Tijekom predavanja profesor je primijetio da studentica pokušava pratiti nastavu, ali i umiriti dijete, pa je odlučio stvari preuzeti u svoje ruke. Maleno dijete sigurno je držao u naručju i predavao kemiju – cijeli školski sat koji je trajao 55 minuta.

 

Nisam želio da se osjeća nelagodno jer ne treba. Treba pomoći drugima kada je potrebno – rekao je profesor.

Tridesettrogodišnja studentica rijetko izostaje s nastave na koju putuje sat vremena sa sjevera Austina u državu Texas.

Studij fiziologije odabrala je nakon četrnaest godina provedenih među marincima, gdje se bavila lingvistikom i analizom signala. Za vrijeme trudnoće kod istog profesora pohađala je tečaj za fizioterapeute.

>> Osmaši će ponovo dolaziti u Vukovar poslije Uskrsa

>> Studenti će sobe otvarati posebnim karticama

Komentara 3

Avatar sizif
sizif
17:16 24.03.2016.

Hajd reci gordan123 što je to jadno? I što si ti to očekivao i gdje piše da su VL novinari bili na predavanju... i ne čitamo svi 9GAG

BU
bujad
06:19 26.03.2016.

Može biti da je profesor i tata tog djeteta.

BE
bezpardonac
15:37 24.03.2016.

Clanak nađen na 9GAGu. Jadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije