Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crni fondovi u HDZ-u
Povratak na članak

Prodanović: Sanaderova obrana nije davala nikakve informacije

Ivi Sanaderu nije najveći fokus voditi politikantsku borbu za imaginarnu vlast dok se vode postupci protiv njega, kaže Prodanović.

Komentari 9

BL
bluesbob
13:01 13.09.2011.

Prodanović: NOMEN EST OMEN. Advocatus diaboli. 40 dukata je bila tarifa koja je postala pravilo. Ste gladali Al Pacina u istoj ulozi? A tko mu je klijent? Impuratus....

VL
BR
brle
13:10 13.09.2011.

hahahahahhahahah.....kako se vidi jos ce ovaj neki sanader postati mala maca za tu neku j. kosor i onog nekog pijanog sexa, nekog spijuncinu marka,nekog zagorca lazljivog i cijelu plejadu nekih tipova smunjivih namjera udruzenih u neki hdz!

VL
UN
unbekant
13:10 13.09.2011.

Sanader ni je uopce nista kriv,jer njegovog potpisa nema nigdje,sve su to ovi njegovi guzo....iz stranke potpisivali,od premijerke pa nadolje,za to i jeste problem ovosadasnje vladajuce partije,Sanader je tu cist k`o kupusov list....

VL
Avatar Zag
Zag
13:25 13.09.2011.

zašto ne bi i Sanader imao pravo ništa ne znati?

VL
OB
-obrisani-
13:39 13.09.2011.

13.09.2011. u 13:10h monatmai je napisao/la: Sanader ni je uopce nista kriv,jer njegovog potpisa nema nigdje,sve su to ovi njegovi guzo....iz stranke potpisivali,od premijerke pa nadolje,za to i jeste problem ovosadasnje vladajuce partije,Sanader je tu cist k`o kupusov list.... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nije on cist,.......mada bi ga jedno \"parkiranje\" u kavezu na trgu Bana Jelacica,....mozda moglo \"oprati\".

VL
OB
-obrisani-
13:37 13.09.2011.

Prodanovicu, Prodanovicu,......zna se dobro sto je Sanaderu cilj, a to upravo i radi. Cilj mu je zaprijetiti i ucijeniti HDZ da se s njima nagodi. Ivo sanader je reketario javna poduzeca, a to sad isto radi sa HDZ-om u cilju, kao sto rekoh,....nagodbe.

VL
OB
-obrisani-
13:51 13.09.2011.

cikago, monatmaj, brle-a kako su to bre vasi crveni vama smanjili \"platu\" na 10.000 srpskih dinara ili 95 eura?????????????-mora da ste jako marljivi dok imate ovako astronomsku \"platu\" hehehehehe

VL
KU
kukuriku
15:06 13.09.2011.

..ma sve je to Nobilova-yudbaska kuhinja..., skrecú priko-Medija teme koje se njih-ticú..., jer je u pitanju \"cást i boracke-penzije\" od \"antifasista\"...!!...(a da su Svi-Krali, to je Cínjenica..., takav je Mentalitet i skole)

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
15:53 13.09.2011.

dovoljno je pogledati emisiju dva u devet romana bolkovića u kojoj je objavljena ekskluzivna vijest da su na smetlištu nađeni listići sa zaokruženim kandidatom koji je bio protukandidat sanaderu na izbornom saboru hdz-a . tada je b. glavaš doveo sekuriti bobaš i sve spriječio što je išlo protiv već zamišljenog izbornog rezultata sabora hdz-a . kasnije je sam glavaš , kad je bio u nemilost sanadera , istog optužio da je reketario neku osiguravajuću tvrtku i tražio novac milom ili silom . ovo curenje informacija pokazuje kako su zaštićene istraže radnje i da je moguće iste minirati ako u javnost pa tako i ev. osumnjičenima dolaze informacije u detalje .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.