Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMIJENILI ZRAKOPLOV

Kupili karte za let pa ostali u čudu kada su vidjeli gdje moraju sjediti

Zrakoplov
Reuters/PIXSELL/Ilustracija
13.01.2019.
u 20:25

Obitelj koja se vraćala kući dobila je sjedala 41 D, E i F, da bi se koncem ispostavilo kako su ta sjedala nepostojeća

Kada je obitelj Taylor stigla na aerodrom u Menorci, kako bi se vratila u Birmingham, nije ni sumnjala da će čitav let morati provesti sjedeći na podu. Obitelj koja se vraćala kući dobila je sjedala 41 D, E i F, da bi se koncem ispostavilo kako su ta sjedala nepostojeća, prenosi Metro.

Zračna linija kojom su letjeli bila je TUI, koja je kasnije rekla kako se dogodila promjena u posljednjem trenutku koju nisu mogli predvidjeti. S obzirom na to da je bilo jedno mjesto slobodno u avionu, ponudili su ga djevojčici (10) iz obitelji, koja je to odbila budući da nije htjela sjediti s nepoznatim ljudima. Iz TUI agencije su rekli kako su ponudili povrat novca obitelji, kao i dodatan novčani iznos kao naknadu štete, no iz Uprave za civilno zrakoplovstvo poručili su kako putnici ne smiju biti izvan svojih sjedala u nijednoj fazi leta, pod bilo kakvim okolnostima. 

Umijeće ili nepromišljenost? Ovakvo slijetanje putničkog zrakoplova još niste vidjeli

Ključne riječi

Komentara 7

IS
Isenbeck
01:20 14.01.2019.

Članak je napola preveden i prepisan. Ljudi su dobili karte za ne postojeća sjedala. Avion je imao jedno slobodno sjedalo. Prilikom polijetanja i slijetanja kćer je sjedila u sjedalu koje je bilo slobodno. Roditelji su sjedili na preklopnim sjedalima. Tijekom leta, roditelji su morali sjediti na podu kako bi osoblje aviona imalo pristup prostoru za hranu. Kćer nije htjela sjediti sama pa je tijekom leta sjedila sa roditeljima na podu. Da li novinari dobiju pola plaće ako napišu pola članka?

WE
weAreCro
00:21 14.01.2019.

Pa dobro jeste li vi u Vecernjem normalni, barem procitajte clanak prije objave. Ovo treba dati studentima novinarstva kao primjer jako lose odradenog copy-paste clanka.

Avatar reference
reference
21:55 13.01.2019.

pise Metro, aj dobro kad nije Daily Mail.... to bice u vacernjem postoji dezurni copypaster za metro, dezurni copypaster za mirror, dezurnycopy paster za daily mail, dezurni copypaster za huffington post i tako dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije