Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobični oglas

Prodaje Yugo 45 za 'hvatanje izvanzemaljaca'

Foto: OLX
1/6
12.09.2018.
u 16:15

Uz jedinstveni automobil dolazi i sva potrebna 'oprema za svemir'. Satelitski komunikator svih frekvencija koji je podešen tako da se ne ometa zračni promet te može locirati više objekata istovremeno na različitim udaljenostima (naravno, u svjetlosnim godinama)

BiH državljanin prodaje automobil Yugo 45, no ne obični, već specijaliziran za hvatanje i borbu s izvanzemaljcima.

Ovaj 'nadnaravni'automobil potpuno je dizajniran za 'hvatanje izvanzemaljaca' i NLO pojava jer je kako se navodi u oglasu, nevidljiv radarima NLO-a.

"Od opreme za zemaljsku upotrebu posjeduje: desni retrovizor, rezervni kotač (peti), flip up sajlu za šlepanje, ambijentalno osvjetljenje (preko 1.000 boja, moguć automatski ili manualni mod), auspuh, paket opreme za policiju, karta svijeta, mobilni svijetleći radio (BT, FM, USB, AUX), chip tunning STAGE X i urađene mape glavnog računara. Vozilo uopće nije uočljivo na putu tako da se može koristiti i za druge svrhe, najčešće preljube", opis je to karakteristika neobičnog vozila u oglasu.

Kolika mu je maksimalna brzina nije poznato, no raspolaže s 1.066 konjskih snaga, prenosi Klix.

Obložen je i s NASA folijom neprobojnom od vanzemaljskih lasera.

Uz jedinstveni automobil dolazi i sva potrebna 'oprema za svemir'. Satelitski komunikator svih frekvencija koji je podešen tako da se ne ometa zračni promet te može locirati više objekata istovremeno na različitim udaljenostima (naravno, u svjetlosnim godinama).

Uz svu opremu dobiju se i svemirska odijela.

Ako želite ovaj super neobični automobil i uhvatiti par vanzemaljaca, morat će te izdvojiti samo 999.99km ili 4.000 kn. No, ponuđač nudi i drugu opciju pa ga tako možete dobiti u zamjenu za  "običnu civilnu varijantu, krave, koze, krmače i ajkule, ali da drakule ne prolaze".

Automobil se nalazi u Banja Luci, a ovaj oglas odkad je obljavljen izazvao je veliku pažnju i izvan granica pa je čak i ugledi britanski Daily Mail pisao o njemu.

>> Pogledajte video - Obitelj pretraživala rijeku pa se šokirali kada su vidjeli što su izvukli iz vode

Ključne riječi

Komentara 4

RA
raga
16:29 12.09.2018.

dal ima nekaj slično za hvatanje hdz-ovaca?

Avatar Matija22
Matija22
16:37 12.09.2018.

kupit će to neki večernjakov jugić ima ovdje kandidata za kupovinu kad pročitaju članak

TR
TrvtkoKomadina01
16:32 12.09.2018.

Neka hvata četnike i orjunašku, izdajničku gamad i ako treba pozlatiti ćemo to ruglo od juga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije