Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elitna lokacija

Prodaje se Manolićeva kuća u Nazorovoj: 'Tu su kampanje počeli Tuđman, Mesić i Josipović'

Josip Manolić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/4
31.10.2019.
u 21:58

- Nije mi drago da je na prodaju jer sam na određeni način sentimentalno vezan za kuću. Bor koji se tamo nalazi sam osobno posadio - kaže Manolić

Prodaje se trokatnica na elitnoj zagrebačkoj lokaciji u kojoj živi Josip Manolić, bivši premijer i obavještajac, a koju je sagradio prvi šef jugoslavenske tajne policije Ozna Ivan Stevo Krajačić.

- Stota godina me dosta gazi. Gazim i ja nju, a i ona mene gazi - kaže za Vijesti.hr Josip Manolić, koji otkriva da je cijena kuće u Nazorovoj ulici koja je nedavno oglašena na prodaju oko pet milijuna eura. Manolić kuću dijeli s još tri obitelji pa je i prodaju zajedno.

- Nije mi drago da je na prodaju jer sam na određeni način sentimentalno vezan za kuću. Bor koji se tamo nalazi sam osobno posadio - kaže Manolić.

Tu je i klupa na kojoj su, kako kaže, trojica predsjednika ispod drveta počeli svoje izborne kampanje. Radi se o Franji Tuđmanu, Stjepanu Mesiću i Ivi Josipoviću. Tuđman je Manoliću u Nazorovoj bio prvi susjed.

- Kada je Tuđman dolazio iz Beograda u Zagreb, predsjednik grada Holjevac dobio je nalog da se Tuđmanu osigura stan u Zagrebu - prisjeća se Manolić.

VIDEO Kumrovec: Proslava Dana mladosti u rodnom selu Josipa Broza Tita:

Ključne riječi

Komentara 96

BA
barbaizamerike
22:25 31.10.2019.

Od koga je ta kuca oduzeta? Sigurno je nije gradio a niti kupio

RI
rimac444
22:50 31.10.2019.

Strašna je činjenica da ovakvi komunjrski zločinci, udbaši, kriminalci, pljačkaši naroda su do kraja uživali u plijenu koji su oteli, a vlasnike pobili, poslali u kazamate, mučenjima i ucjenama natjerali na šutnju i tako sve do danas. Sada razna navodno desničarska gamad ruši hrvatsku vladu i ne muče ih ovakvi zločini komunjara.

DU
Deleted user
23:00 31.10.2019.

Drugovi su potjerali ljude i usli u tudje i danas ih se slavi.. opljackali i oteli tidje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije