Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNE VIJESTI

Prodaja ne posustaje: Igra SCUM prodana u više od milijun primjeraka

18.09.2018.
u 20:53

Da će igra uspjeti moglo se naslutiti nakon što je na popularnoj platformi za 'streamanje' Twitch bila najgledanija igrica u jednom trenutku.

Hrvatska računalna igra SCUM u manje od tri tjedna od kada je puštena u prodaju uspjela je doseći milijun prodanih primjeraka!

Odličnu vijest objavili su na svojoj Facebook stranici i dodali kako će u znak proslave svima u igrici pokloniti zlatni pištolj na određeno vrijeme. Svi oni koji su kupili Supporter Pack dobit će, također u igrici, ručni sat.

Igra SCUM prodaje se za 16,79 eura na platformi Steam, a još uvijek se nalazi među 10 najprodavanijih igara.

Da će igra uspjeti moglo se naslutiti nakon što je na popularnoj platformi za 'streamanje' Twitch bila najgledanija igrica u jednom trenutku. Igrali su ga i zvijezde među 'gejmerima' kao što su Shroud i DrDisRespect.

SCUM je proizvod hrvatskog studija Gamepires, a radi se zatvorenicima koji se bore za preživljavanje. Igra je još uvijek u razvojnom stanju i na njoj se radi već dvije i pol godine. Finalna verzija igre doći će kasnije.

Ključne riječi

Komentara 3

CE
Cekercina
21:46 18.09.2018.

nadam se da je ekipa nadahnuce dobila za naziv igre iz sabora :)))

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
21:27 18.09.2018.

lijepa prica iz hrvatske!

Avatar SrećkoRaspudić
SrećkoRaspudić
21:40 18.09.2018.

Čestitke!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije