Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Salmonela na salmonelu...
Povratak na članak

Prodaja mesa peradi u dućanima pala 40 posto, kupuje se više ribe

Ministarstvo poljoprivrede jučer izvijestilo i o salmoneli u brzo zamrznutim pilećim prsima iz Bille, s rokom trajanja 27. srpnja 2018.

Komentari 9

Avatar Drago
Drago
20:37 29.11.2016.

Hrvatska sirotinja likuje; sad meso ne jedu ni oni koji ga inače mogu priuštiti!

VL
DO
doktorica
19:19 29.11.2016.

može i riba biti zaražena

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:27 30.11.2016.

ja već dugo nisam vidio meso u trgovini. to što je tamo, u tim hladnjačama, vitrinama, nije meso. to se u njemačkoj ne može staviti na tržište. u rusiji pa još manje. a vi si mislite zašto. zašto niti jednajedna hrvatska vlada nije nikad donijela propise koji bi postrožili ovaj biznis? jel znate da kad država uvodi kvote za interventni uvoz npr. svinjetine, da je u prvoj minuti kvota uspucana? i da se zna za koga se kvote uvode? pivac tu predvodi kolonu. daleko smo mi od jedne španjolske, u kojoj junetinu koja je odrasla vani, na travi, pašnjaku, prodaš za 2-3 puta skuplje nego meso iz običnog tova. neki znaju cijeniti i znaju da kvalitetu moraju platiti. drugi, kao npr. hrvati, kupuju meso za 17,99 kn/kg. i misle da je to meso. kad ste zadnji put jeli meso, npr. svinje, ili pak govedinu, da je od klanja prošlo dan-dva? i da znate da je to pred koji dan hodalo, disalo? vi jedete meso životinje, koje je pred koju godinu prestalo živjeti.

VL
NA
nasunis
06:33 30.11.2016.

A u lokalnoj mesnici, meso junca koje je lokalni mesar osobno uzgojio , masirao i tepao mu. Mos mislit, nazalost isto sr drugo pakovanje, tj. Bez pakovanja da izgleda domace.

VL
G4
G_4
09:50 30.11.2016.

Veletrgovci su si sami krivi za pad prodaje. Samo je bilo pitanje vremena kada će doći na naplatu uvoz nekvalitetne robe.

VL
SO
sofisticated
17:50 08.12.2016.

Kupujte u pivca "ko zna zna"u našem asortimanu možete pronaći sve:svježe,suho iliti dimljeno sve sojeve salmonele samo,požurite akcija traje do isteka zaliha.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.