Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO OTKRIĆE

Procurila nova snimka župana Bobana: 'Nemam ja opasku ni prema premijeru ni prema nikomu'

Blaženko Boban
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/3
12.09.2019.
u 14:39

Nova snimka došla je u javnost nakon što je već prošlog tjedna u javnost procurila snimka o natječaju za ravnatelja Doma zdravlja.

U javnost je procurila snimka na kojoj se čuje reakcija župana Blaženka Bobana nakon što se predsjednik Upravnog vijeća Ivan Nasić požalio premijeru Andreju Plenkoviću zbog pritisaka na Vijeće zbog kandidata za ravnatelja Doma zdravlja, piše Dnevnik.hr. 

- Nemam ja opasku ni prema premijeru ni prema nikomu, znate“, izjavljuje u razgovoru na snimci župan Boban.

- Vi ste samostalni, pa ja to znam“, odgovorio mu je anonimni sudionik razgovora. 

- Jesam! Morate znat da ja nisam ovdje došao jer sam ja to želio, jer sam se ja za to borio... Njima je svima problem Blaženko Boban jer Blaženka boli k***c za 5 kuna, evo, da vam budem potpuno iskren... j**e mi se, ja to što imam...“, govori na snimci župan Boban. 

Nova snimka došla je u javnost nakon što je već prošlog tjedna u javnost procurila snimka o natječaju za ravnatelja Doma zdravlja. Na njoj predsjednik upravnog vijeća navodi kako su šef županijskog HDZ-a Ante Sanader i splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban vršili pritisak na članove vijeća da izaberu njihova kandidata, dotadašnjeg ravnatelja Dragomira Petrica, piše Dnevnik.hr.

Komentara 6

Avatar Zvjerko10
Zvjerko10
15:56 12.09.2019.

Nakon ovakvih snimki, u svakoj imalo normalnoj zemlji takvi bi odmah bili smjenjeni ili podnijeli ostavke. U Hrvatskoj im je to vjerojatno plus za iduće izbore.

DU
Deleted user
16:36 12.09.2019.

Opet oni iz stranke u kojoj je Škaro najjači ljubavnik, Šeks najbolji plesač a anemični najveći ćatolik.

PO
pozornik66
16:27 12.09.2019.

Šta je reka krivo ?! Snimili čovika potajno, i onda stavili pola rečenice. Opet javni linč na neistomišljenike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije