Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULOVLJENI USRED NOĆI

Procurila nova snimka sulude vožnje mladih u Splitu

Luda vožnja mladih u Splitu
Foto: Dalmacija danas
1/3
24.11.2019.
u 10:29

– Svaki put kada bi automobil naišao na kakvu rupu ili izbočinu u asfaltu, vidjelo se kako mladići udaraju glavama o vrata prtljažnika, a da je naišla kakva već rupa sigurno bi riskirali da ispadnu iz automobila – opisao je čitatelj

Širu javnost zgrozila je snimka mladog 19-godišnjeg motorista koji je ludovao po Splitu, a sad je objavljena nova snimka mladih koji krše zakon i pritom potencijalno riskiraju svoje, ali i tuđe živote. 

Na snimci koja je snimljena u noći sa subote na nedjelju vidi automobil otvorenog prtljažnika u kojem sjede tri mladića za vrijeme vožnje ulicom Brune Bušića. 

– Svaki put kada bi automobil naišao na kakvu rupu ili izbočinu u asfaltu, vidjelo se kako mladići udaraju glavama o vrata prtljažnika, a da je naišla kakva već rupa sigurno bi riskirali da ispadnu iz automobila – opisao je čitatelj za Dalmaciju Danas. 
 

Ključne riječi

Komentara 17

2
2
12:18 24.11.2019.

Ovo bih ja stavio u kategoriju mladalačkog nestašluka, doduše donekle riskantnog prvenstveno za sebe. Ne bih to nikako izjednačavao s bahatim divljanjem tatinog sinčiča monstruma-ubojice.

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
11:19 24.11.2019.

Izgleda da su splitske ulice ipak dobro asfaltirane pa će budućnost odahnuti, životi ovih inžinjera i doktora ipak nije u opasnosti. Lajkajte mi komentar i bacite sub, kao i dečkima iz gepeka.

Avatar Nlnja
Nlnja
11:56 24.11.2019.

nek se djeca igraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije