Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvaranje Vatikana

Pročitajte posljednju papinu poruku na Twitteru

papa Twitter
Screenshot: Twitter
28.02.2013.
u 13:53

"Želio bih da svatko osjeti radost što je kršćanin, što ga ljubi Bog koji je za nas dao svojega sina", sadržaj je vjerojatno posljednje poruke u "eri" Benedikta XVI.

Nakon jučerašnje posljednje opće audijencije na Trgu svetog Petra u Rimu, papa Benedikt XVI. poslao je svoju posljednju poruku putem Twittera.

"Želio bih da svatko osjeti radost što je kršćanin, što ga ljubi Bog koji je za nas dao svojega sina", sadržaj je vjerojatno posljednje poruke u "eri" Benedikta XVI.

Kao veliki napredak ocijenjeno je njegovo otvaranje profila na kojem je pisao poruke na čak devet jezika, a pratilo ga je oko dva milijuna ljudi. Papin profil nakon današnjeg odlaska s dužnosti bit će suspendiran, a novi poglavar Katoličke crkve morat će odlučiti hoće li na taj način nastaviti komunicirati s vjernicima.

>>Bozanić papi poljubio ruku za kraj: O čemu su razgovarali?

>>Papa na hrvatskom: Hvala na vašoj ljubavi!

 

Komentara 1

Avatar kobra11
kobra11
15:17 28.02.2013.

:-)))))))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije