Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Junak dana

Probudio se i rekao: 
Htio sam joj pomoći

Toni Vidović
Foto: Facebook
13.10.2014.
u 12:30

– Pacijent je zadobio ubod u srce, a preživio je samo zahvaljujući tome što su odmah reagirali i kardiolog i internist i kirurg – rekao je liječnik Robert Karlo

– Samo sam htio pomoći – rekao je liječnicima teško ranjeni splitski klapski pjevač Toni Vidović (44) kada je nakratko došao k svijesti u zadarskoj bolnici. Inače mirnom i povučenom Splićaninu, kako junaka Vidovića (prvi s desna na fotografiji) opisuju kolege pjevači, prekipjelo je kada je u petak navečer začuo jauke Ane Š. (34), koju je nemilosrdno tukao Mario M. (29) u središtu Zadra. Umiješao se jer je htio pomoći djevojci, a onda ga je Mario M. četiri puta probo nožem i pobjegao. Policija je napadača ubrzo uhvatila.

– Pacijent je zadobio ubod u srce, a preživio je samo zahvaljujući tome što su odmah reagirali i kardiolog i internist i kirurg. Da je došao minutu ili dvije poslije, ne bi mu bilo spasa – rekao je liječnik Robert Karlo iz zadarske bolnice. Trenutačno je stabilno. Ne sjeća se kako je napadnut i čime je proboden.

"Čovik se pokaza ka pravi, svaka mu čast"

– Toni je rekao da ne jede petkom i nije nam se pridružio na večeri poslije koncerta. Rekao je da se ide malo prošetati, mislim da je htio vidjeti morske orgulje. Svi smo u šoku i jako nas je potresla tragedija koja mu se dogodila – kaže Mladen Velat iz Gradskog zbora Brodosplit, koji je nešto prije nego što je izboden, pjevao s Vidovićem na koncertu u Zadru.

– Čovik se pokaza ka pravi, svaka mu čast, sve nas je iznenadio svojom hrabrošću – bio je iskren Mladen Velat. Dok se 44-godišnji junak oporavlja u bolnici, njegov je napadač priveden sucu istrage i sumnjiči se za pokušaj ubojstva. I on i Ana Š. otprije su poznati policiji zbog kaznenih djela zloporabe droge i krađa.

>>Naletio na Zadranina kako premlaćuje djevojku (24), išao pomoći pa ga ovaj izbo nožem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije