Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da se smrzneš

Probudila se usred noći pa shvatila da nije sama u krevetu: Evo koga je pronašla

piton u krevetu
Foto: Facebook
1/2
04.01.2018.
u 15:00

Žena iz australskog Queenslanda u krevetu je kraj jastuka pronašla pitona

Lovci na zmije u australskom Queenslandu svakodnevno primaju pozive građana kojima pomažu riješiti se nepozvanih gmazova.

No, ono što su u utorak vidjeli iznenadilo je i njih same. Naime, jedna pratiteljica na Facebook im je poslala fotografiju pitona kojeg je pronašla u svome krevetu dok je spavala.

Na Facebook stranici The Snake Catcher 24/7 - Sunshine Coast objavljena je fotografija zmije kako leži kraj jastuka u bračnom krevetu.

Vlasnici kuće znali da im piton živi u potkrovlju jer su ga s vremena na vrijeme viđali, ali bi se on svaki puta povukao u svoje 'odaje' i ne bi im smetao.

Tako je bilo sve dok se jedne večeri žena nije probudila usred noći i primijetila da nije sama u krevetu. Kraj njezinog jastuka je sklupčan ležao i piton.

– Ludnica. Zmije nas ne žele ozlijediti, nekad bi se samo mazile – našalili su se lovci na zmije.

Zbog ove su situacije upozorili građane da na prozorima obavezno moraju imati zaštitne mrežice, a da vrata i prozore drže zatvorenima tijekom noći kako im ovakvi nepozvani gosti ne bi ulazili u domove.

Iako su Australcima ovakve situacije očito normalne, ne možemo se ne zapitati kako su uopće mogli mirno spavati ako su znali da im jedna ovakva zmija slobodno gmiže po kući.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz Zagreba!

piton u krevetu
1/30

 

Komentara 3

IB
istina_boli
11:54 04.01.2018.

Svaka tica svome jatu.

LI
liliZG
11:12 04.01.2018.

mali se htio samo malo grijati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije