Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatvaranje zbog pandemije
Povratak na članak

Problemi ugostitelja diljem Europe: Organiziraju se prosvjedi, neki otvoreni unatoč mjerama

'Čekamo pomoć koja nikad ne stiže, obećanja koja se nikad ne ispuni, a ono malo pomoći što stigne je beznačajno', rekao je predsjednik udruženja ugostitelja u Ženevi

Komentari 5

ZP
Zabranjen pristup
09:50 02.02.2021.

Plandemija nema veze sa virusom. Pokazuju nam broj umrlih iz dana u dan i prezentiraju lazi. Koliko mi je poznato da bi se pronasao uzrok smrti je potrebno napraviti obdukciju koju su zabranili na covid pacijentima.

VL
JA
Jania
10:00 02.02.2021.

Ne postoji nikakvo istraživanje koje dokazuje da upravo ispijanje kave presudno pridonosi širenju vuhanskog virusa. Zabrana služi zastrašivanju i ničemu drugom.

VL
AA
aabbcc
08:15 02.02.2021.

Otvoriti kafane za mlade a sve stare preko 50,60+ zakljucati i nedati ima da izlaze jer dosta vise da oni maltretiraju druge, omladinu, djecu, unucad radi svog straha od korone... Ostarili a ne znaju se cuvati i mjere postovati ni rastojanje drzati, sram ih bilo!.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.