Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKLONJEN KVAR

Dio korisnika A1 ostao bez fiksnog interneta: Ako još imate poteškoća prvo učinite ovo

A1 Hrvatska
A1 Hrvatska
28.10.2020.
u 18:26

Iz A1 Hrvatska su se oglasili i na Facebooku gdje su se ispričali korisnicima

Brojni čitatelji koji koriste A1 mrežu javili su kako su danas u popodnevnim satima ostali bez interneta. Prema objavama na društvenim mrežama bez interneta je dio građana iz Zagreba, Osijeka, ali i ostalih dijelova zemlje.

Isto tako, mnogi su javili kako ne mogu stupiti u kontakt sa službom za korisnike.

- A1 generalno pao internet. Zakrčeni su pozivima u službu za korisnike. Čekala sam 15 minuta da se javi operater. Kažu da rade na rješavanju problema i da možemo samo čekati, javila nam je čitateljica. 

- Trenutno imamo poteškoća s pristupom fiksnom internetu za dio korisnika. Ispričavamo se svim zahvaćenim korisnicima na neugodnosti. Naši stručnjaci rade na što skorijem otklanjanju - rekli su iz A1.

Iz A1 Hrvatska su se oglasili i na Facebooku gdje su se ispričali korisnicima i istaknuli da se radi na otklanjanju poteškoća.

Poteškoće su otklonjene nešto prije 20 sati, a onima koji ih i dalje imaju poručili su da restartiraju modem ili ih kontaktiraju.

Zahvaljujući intervenciji naših stručnjaka, poteškoće s pristupom fiksnom internetu su otklonjene. Usluge bi sada...

Objavljuje A1 HrvatskaSrijeda, 28. listopada 2020.
Ključne riječi

Komentara 30

AR
ares2020
19:46 28.10.2020.

Korisnik sam usluge već deset godina, dok je bio Bnet usluga je bila mnogo bolja i jeftinija a otkada je Bnet preuzeo A1 usluga je lošija a skuplja. Iskreno, kada mi istekne sadašnji ugovor razmislit ću o promjeni.

MO
montello
19:34 28.10.2020.

imamo najsporiji internet na svijetu a plaćamo skupo.

DA
Dak1959
19:13 28.10.2020.

U svemu smo najgori u Europi pa tako i u internet mreži .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije