Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Rusiji

Probijen kokpit Boeinga 737, zrakoplov morao prisilno sletiti

NordStar zrakoplov
Foto: Igor Dvurekov/Wikimedia Commons
1/2
04.11.2018.
u 15:33

Zrakoplov kruži u ruskom zračnom prostoru i čeka odobrenje za prislino slijetanje te kruži u ruskom zračnom prostoru

Boeing 737, sa 173 putnika i članova posade, kružio je u ruskom zračnom prostoru iznad grada Krasnoyarsk i potom morao  prisilno sletjeti nakon što je napuklo staklo kokpita, javlja Tass agencija, prenosi RT. 

 

 

 

Riječ je o zrakoplovu ruske tvrtke NordStar na letu iz grada Novosibirsk za Sanyu u Kini. Nedugo  nakon polijetanja posada je primijetila napuklo staklo kokpita nakon čega su se odlučili za prisilno slijetanje u zračnu luku u Krasnoyarsku.

Zrakoplov je kružio iznad spomenutog grada kako bi smanjio količinu goriva u zrakoplovu prije prinudnog slijetanja, a na pisti su avion doočekale spremne službe spašavanja, liječnici i vatrogasci. Nitko od putnika ni posade nije ozlijeđen.

VIDEO Ovo su najgore zrakoplovne nesreće u zadnjih 10 godina

 

Komentara 22

Avatar Roy Bean
Roy Bean
13:06 04.11.2018.

Linda sinonim za copy paste "novinarstvo"

WE
weAreCro
12:33 04.11.2018.

Azurirajte clanak kad ste se vec prihvatili izvjestavanja uzivo... zrakoplov sletio bez ikakvih problema prije sat i pol.

Avatar rubinet
rubinet
11:41 04.11.2018.

podnaslov: "Zrakoplov kruži u ruskom zračnom prostoru i čeka odobrenje za prislino slijetanje te kruži u ruskom zračnom prostoru".....ispravite to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije