Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas u Požegi

Premlatio djevojku (21) - u izvanbračnoj su zajednici i imaju dvoje djece?

Obiteljsko nasilje, Ilustracija
Davor Puklavec/PIXSELL
06.12.2018.
u 16:26

Pretragama u bolnici utvrđeno je kako je djevojci pukla slezena. Stanje joj je sada stabilno

Djevojka (21) brutalno je pretučena u srijedu u Požegi. Policija je objavila kako su kod 21-godišnjakinje utvrđene teške tjelesne ozljede nastale nasilnim putem. Trenutno rade na utvrđivanju svih okolnosti, a čini se da znaju tko je brutalno pretukao djevojku. Naime, u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom kojeg se dovodi u vezu s nemilim događajem.

I muškarac i djevojka s požeškog su područja, navodno su u izvanbračnoj zajednici i imaju dvoje malodobne djece.

Pretragama u bolnici utvrđeno je kako je djevojci pukla slezena.

- U srijedu oko 16 sati u bolnicu je dovezena mlađa žena s teškim ozljedama u predjelu glave, prsišta i osobito trbuha. Imala je unutarnje krvarenje pa smo je morali hitno operirati. Stanje joj je sada stabilno – ispričao je medijima dežurni liječnik na traumatološkom odjelu požeške bolnice. Kako su izvijestili iz policije, nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja, o rezultatima će biti obaviješteno nadležno državno odvjetništvo.

Ključne riječi

Komentara 44

VL
vlada1
16:15 06.12.2018.

Nemože više stari kokot skakati na mladu koku pa udara.

TM
trade_mark
16:51 06.12.2018.

ma nije to ništa. sad će on na ispovijed, izmolit će tri zdravomarijo i sve pet. ona će ozdravit i bude sve uredu. tako se to u hrvatskoj oduvijek radilo, zašto prekidati tradiciju?

KO
korisnik997
16:58 06.12.2018.

to su ti mirni,drustveni i civilizirani Rvati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije