Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JE LI TO MOGUĆE?

Prizor s Brača nasmijao sve: 'Da uključi centrifugu, utekla bi iz kuće'

Screenshot Facebook
06.09.2021.
u 09:56

Na snimci glavnu ulogu ima stara perilica rublja koja radi unatoč tome što su joj vrata otvorena

Nevjerojatan video objavljen je na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca, a snimljen je na Braču.

Na snimci glavnu ulogu ima stara perilica rublja koja radi unatoč tome što su joj vrata otvorena.

Ispod vrata nalazi se velika plastična posuda, a video je odmah izazvao lavinu reakcija.

"Dok vrti, ne minjaj. Dobra je još ova makina", "Kako susidi mogu spavat ?? Da se upali centrifuga, mašina bi utekla iz kuće", "Barem je kablić novi, još etiketu ima", samo su neki od urnebesnih komentara.

Ključne riječi

Komentara 5

ZO
zoranos
12:12 06.09.2021.

Istu ovakvu imam i ja doma - vjerojatno isti model! Stara je oko 20 godina i do sada sam mijenjo ležajeve i krpao gumu unutra - sve drugo radi sarvšeno (ok malo amortizeni znaju poskakivati kad je poluprazna). A sa druge strane nova Eletrolux mašina bačena nakon 5 godina!!! Otišao motor i ležajevi bili za mijenjati! Sramota što danas rade od tih strojeva! Kad vidim koja je to razlika dođe i da ovu svoju Gorenje prodam danas za 3000kn mada je stara 20 godina, jer će sigurno raditi puno duže od ovih novih.

RA
Raff2
12:07 06.09.2021.

Pa i trebaju biti otvorena vrata, fali zraka.

ST
Stari
18:47 06.09.2021.

Te stare makine su neuništive. Imam Končar koja se puni odozgora ,radi od 2000. Samo sam sam jednom zamjenio grijač. Sve je složeno ko knjiga kad ju otvoriš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije