Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U STRAHU SU VELIKE OČI

Prizemljili zrakoplov jer je putnica mislila da sjedi kraj terorista

avion, easyjet
Foto: Reddit
27.03.2016.
u 11:07

Žena je tvrdila da Iračanin koji sjedi do nje na mobitelu ima poruke koje ga povezuju s Islamskom državom

Putnica koja je iznijela sumnju da je muškarac koji sjedi do nje povezan s terorističkom skupinom Islamska država prizemljila je zrakoplov na letu Beč - London , objavilo je u nedjelju austrijsko ministarstvo unutarnjih poslova, piše 24 sata.

Zrakoplov EasyJeta trebao je poletjeti u subotu u podne, ali je prizemljen kad je žena rekla da Iračanin koji sjedi do nje ima na mobitelu poruke koje ga povezuju s Islamskom državom.

Sumnje nisu potvrđene, izvijestila je austrijska novinska agencija APA.

Sigurnosno osoblje prvotno je uklonilo Iračanina s leta nakon čega je cijeli zrakoplov evakuiran i rutinski pregledan dok je prtljaga ponovno prošla kontrolu x zrakama.Vlasti nisu uspjele pronaći ništa sumnjivo.

Let je na kraju izveden tri sata kasnije bez putnice i Iračanina koje su ispitali detektivi. Pregledan je i mobitel.

>>  Zaželio se svježeg zraka pa malo prije polijetanja otvorio vrata zrakoplova

Komentara 4

CE
centirion
05:06 28.03.2016.

Bit ce toga jos!

JE
jedna
17:13 27.03.2016.

bolje sprijecit nego ljecit

DU
Deleted user
08:36 28.03.2016.

nije ona mislila da sjedi kraj terorist vec je sjedila ,jer su svi teroristi sa svojom vjerom i svojim obicajima neka se vrate u svoj mravinjaki nijednog netreba pustat preko granice ni na skolovanje niti na lijecenje eto vam primjera u koreji skolovali ga u swicarskoj a sada prijeti bombama svijetu odjebite sa vasom demokracijom i humanoscu desnica treba pod hitno ocistit evropu isto kao i 41g

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije