Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Privremeno zatvoren most George Washington u New Yorku nakon dojave o bombi

Most George Washington
Foto: Pixabay
1/2
23.08.2019.
u 06:55

Policija je utvrdila da cijev pronađena na mjestu događaja nije eksplozivan.

Dojava o cijevnoj bombi zatvorila je njujorški most George Washington u četvrtak navečer na dva sata prije nego je policija utvrdila da se ne radi o eksplozivnoj napravi, priopćile su vlasti.

Sve su trake zatvorene oko 21 sat nakon što je prijavljeno da se naprava, za koju se sumnjalo da je cijevna bomba, nalazi na dijelu mosta bliže New Jerseyu.

Njujorški gradonačelnik Bill de Blasio na twitteru je pozvao putnike da potraže alternativne rute.

 

Policija je utvrdila da cijev pronađena na mjestu događaja nije eksplozivna te rade na otkrivanju načina na koji je završila na mostu, piše New York Post.

Nešto iza 23 sata njujorški Ured za izvanredne situacije objavio je da su sve trake mosta koji povezuje new York i New Jersey preko rijeke Hudson, ponovno otvorene. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije