Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRT U SOPOTU

Gotov očevid stana, muškarca odveli u pritvor

Zagreb: Privođenje muškarca povezanog sa smrću maloljetnice
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/17
16.02.2020.
u 22:49

Zagrebačka policija privela je na obavijesni razgovor muškarca kojeg se dovodi u vezu sa smrti maloljetnice

Nakon višesatnog očevida u stanu u kojem je u posljednje vrijeme boravila maloljetnica čije je tijelo zamotano u tepih pronađeno u petak na stubištu zgrade, policija je iz stana odvela 30-godišnjeg muškarca s kojim je djevojka navodno u posljednje vrijeme živjela u tom stanu. On je doveden oko 15 sati kako bi nazočio očevidu, a po završetku je odveden u pritvor. 

Muškarac je iz stana izveden oko 22 sata, javljaju 24sata

Zagreb: Privođenje muškarca povezanog sa smrću maloljetnice
1/5

Zagrebačka policija se danas obratila kratkim priopćenjem o slučaju tijela djevojke pronađene jučer ujutro zamotane u tepih u naselju Sopot u Novom Zagrebu. Kako uz djevojku nije bilo dokumenata jučer nije bilo moguće utvrditi njen identitet, a u priopćenju stoji da je to sada učinjeno. 


 

Stanarka zgrade u Zemljakovoj ulici ispod čijeg prozora je tijelo pronađeno rekla nam je kako su je vika i udarci probudili i uplašili oko 7 ujutro. Njezin suprug odmah je išao pogledati što se događa kada je vidio pred zgradom Hitnu pomoć i policiju. Jedan od susjeda rekao nam je kako je vidio ženu umotanu u tepih i, koliko je uspio vidjeti, smatra da se radi o mladoj djevojci u dobi od 18, 19 godina. 

Zagreb: Privođenje muškarca povezanog sa smrću maloljetnice
1/6

Još jedan susjed rekao nam je kako je prije otprilike mjesec dana ispred ulaza zgrade vidio dva muškarca kako sjede u sivom golfu i čekaju nekog, ali istaknuo je kako mu nije izgledao kao nitko poznat, dok drugi susjed kaže kako je prije par mjeseci, dok je pušio na svom prozoru, primijetio kako se cura i dečko svađaju u obližnjem parku, no brzo su se pomirili i zagrlili.  Dodao je kako je moguće da je riječ o stanarki te zgrade zbog toga što tu često "dolaze i odlaze studenti".

Ključne riječi

Komentara 4

GR
gragakarlovac
17:32 16.02.2020.

U Zagrebu više nije sigurno ići van po noći

CR
crohumans
14:50 16.02.2020.

Ovdje je moguće kumovalo droga, alkohol ili prostitucija..Novi Zagreb-Bronx

Avatar TamiFlu
TamiFlu
09:11 17.02.2020.

Radoje R. Pripadnik nebeskog naroda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije