Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
300.000 kn

Priveli četvorku osumnjičenu za krađu zlata i plemenitih metala

'za crnu....17. 02. 2004.  lisice ilustracija za oslobadjanje od lisica i pokusaj samoubojstva vjesanjem  lisice uhicenje snimio: zeljko hladika'
Željko Hladika/Pixsell
08.04.2013.
u 18:34

U razdoblju od 8. lipnja do 26. studenog prošle godine četvorka je orobila više zlatarnica i poslovnica za otkup plemenitih metala

Zbog sumnje da su počinili tri razbojstva i krađu uz prijetnju oružjem u centru, na Trešnjevci, Zaprešiću i Črnomercu u razdoblju od 8. lipnja do 26. studenog prošle godine, u Zagrebu su uhićeni T. D. (46), Igor G. (26), Mario L. (28) i Danijel G. (28).

Prvo su orobili zlatarnicu Benedikta u Zaprešiću u kojoj su počinili štetu od 227 tisuća kuna, a potom i poslovnicu za otkup plemenitih metala Auro Domus, zlatarnicu Tomkić i trgovinu Tenix. Ukupan plijen razbojničke bande procjenjuje se na oko 300 tisuća kuna.

>>Pljačkaši iz kluba za igre na sreću odnijeli više desetaka tisuća kuna

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije