Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT

Priveden supredsjednik Slobodne Hrvatske čiji su aktivisti jajima gađali zgradu Ministarstva

Ministarstvo zdravlja
Jurica Galoic/PIXSELL
14.08.2018.
u 22:59

Nakon današanjeg incidenta ispred zgrade Ministarstva zdravlja koja je izgađana jajima u znak protesta nakon velike tragedije u kojoj je preminuo 22-godišnji Matteo Franić, priveden je supredsjednik Slobodne Hrvatske, Damir Kristijan Rogina.

Nakon današanjeg incidenta ispred zgrade Ministarstva zdravlja koja je izgađana jajima u znak protesta nakon velike tragedije u kojoj je preminuo 22-godišnji Matteo Franić, priveden je supredsjednik Slobodne Hrvatske, Damir Kristijan Rogina.

Ubrzo su se oglasili iz Slobodne Hrvatske, a njihovo priopćenje prenosimo u cjelosti. 

Obavještavamo hrvatsku javnost da je nakon današnje akcije ispred zgrade Ministarstva zdravstva u kojoj su aktivisti stranke Slobodna Hrvatska jajima gađali ulaz spomenute zgrade, čime su izrazili svoje ogorčenje prema načinu na koji ministar zdravstva Milan Kujundžić vodi zdravstvenu politiku, policija je u Jastrebarskom privela supredsjednika Slobodne Hrvatske Damira - Kristijana Roginu.

To se dogodilo u večernjim satima. Zatim je prebačen u Zagreb u 5. policijsku postaju u Bauerovoj ulici. Nije nam poznato radi li se o obavijesnom razgovoru ili pritvoru. Danijel Galović, također supredsjednik Slobodne Hrvatske se upravo uputio u pravcu spomenute policijske postaje kako bi saznao više informacija. 

Prosvjednici Ministarstvo zdravstva gađali jajima: 

Komentara 24

HR
Hrabraja
23:32 14.08.2018.

Kada ministar koji je kao odgovorna osoba kriv za smrt djecaka prođe nekažnjen, naravno da treba zatvoriti onoga koji baca jaja.

PP
plavac plavi
23:36 14.08.2018.

Smeće uredničko udbaško večernjakovo!! Nema u Hrvatskoj Ministarstva zdravLJa, nego je Ministarstvo zdraVSTVa!!

OB
ObrenM
07:48 15.08.2018.

Zna se da je VL totalno plav pa golema vecina neistomisljenika ne moze doci do rijeci.Ovdje je maksimalni bunt naroda gadjanje skupim jajima,a okolo nas padaju vlade za manje stvari.Dotle ministarski"uhljeb"slavodobitno klikce-da ce dati ostavku,ako on na sebi pronadje krimen.Gadljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije