Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA

Priveden radi javnog poticanja na mržnju i nasilje

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/2
12.01.2021.
u 11:45

Iz policije nisu htjeli reći o kakvim porukama se radi osim da se one bile usmjerene protiv Hrvata

 Iz PU Vukovarsko – srijemske izvijestili su kako su jučer, 11. siječnja, dovršili kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom iz Negoslavaca, selo nedaleko od Vukovara, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo javno poticanje na nasilje i mržnju.

- Putem društvenih mreža 63-godišnjak je sa svog profila, na neprimjeren način, objavljivao neprimjerene poruke i komentare te je javno učinio dostupnim sadržaj kojima se poziva na nasilje i mržnju te je time ostvario obilježja kaznenog djela javno poticanje na nasilje i mržnju, navode iz PU.

Iz policije nisu htjeli reći o kakvim porukama se radi osim da se one bile usmjerene protiv Hrvata. Tijekom današnjeg dana, u 10 sati, osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, a policija je zbog sumnje da je počinio kazneno djelo javno poticanje na nasilje i mržnju podnijela kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru.

Komentara 6

FR
franjo2
11:51 12.01.2021.

Konačno nešto pametno od našeg pravosuđa.

Avatar peacemaker
peacemaker
12:37 12.01.2021.

Abolirani opančari.

BE
Beskucnik
12:01 12.01.2021.

Taj je vec kod kuce amnestiran i za ovo i za '91 . sve je lako kad si vlast , svsko odijelo dobro stoji , svaka rana manje boli , sve je lako odaoda oda , e zasta ja izgubi 5 god zivota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije