Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČLAN HDZ-a

Priveden donačelnik Jasenica: 'Muža su mi udarali šakama i letvom, ozlijeđen je'

Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju u policijsku postaju u Šibeniku
Duško Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
17.12.2020.
u 09:28

Navodno se trojac u Rovanjskoj pokraj Zadra jučer potukao sa svojim susjedom. Kako tvrdi susjedova supruga, izudarali su ga šakama, letvom i kamenom.

Dane Rončević, HDZ-ov donačelnik općine Jasenice, priveden je zajedno s ocem i bratom zbog sumnje u nanošenje teških ozljeda u pokušaju, neslužbeno doznaju 24sata.

Navodno se trojac u Rovanjskoj pokraj Zadra jučer potukao sa svojim susjedom. Kako tvrdi susjedova supruga, izudarali su ga šakama, letvom i kamenom. Prenoćili su u pritvoru, kriminalistička obrada je u tijeku.  Kako piše portal, donačelnik Rončević već neko vrijeme ima nesuglasica sa svojim susjedom Jurom Ćozom koji tvrdi da mu fekalije iz septičke jame Danina oca cure u kuću. Čini se kako je sad situacija eskalirala. Sinoć se javila Jurina supruga Anica i uznemireno prepričala događaj koji se navodno zbio jučer oko 16 sati.

– Suprug se na cesti iznad kuće htio dogovoriti sa susjedom Ivanom Rončevićem, Daninim ocem, oko problema koji imaju. Muž je normalno pričao s Ivanom, inače starijim čovjekom, a onda je odjednom došao njegov sin Josip, Danin brat, i počeo prijetiti mojem mužu. Njih dvojica su se potukli, a onda je prišao Dane sleđa i udario mog muža po leđima. Zatim je Ivan kamenom pogodio mog muža u oko, a Josip ga je tukao letvom. Okružili su ga, došla je cijela njihova familija – kaže gospođa Anica Ćoza.

Ona nije vidjela tučnjavu, ali, kako kaže, sve joj je prepričao svjedok.

– Ja sam bila kod kuće s dvoje male djece. Moj sin pozvao me kad je vidio policiju, mali ima traume, sutra ne može u školu. Sve je vidio svjedok koji nije dio obitelji Rončević, on mi je i ispričao što se dogodilo. Kasnije mi je muž sve to potvrdio i to stoji u policijskom izvještaju. Stavili su muža u auto, bio je ozlijeđen, a onda je policija ispitivala okupljene. Zatim su ih sve odveli u policiju, a mog muža su pustili i on je trenutačno na hitnoj – prepričala je gospođa Ćoza.

Čuli smo se i s Jurom, koji se u tom trenutku nalazio na hitnoj pomoći gdje su mu, kako kaže, dijagnosticirali teške tjelesne ozljede oka. Potvrdio je ženinu verziju priče. Policija je službeno potvrdila da je u tijeku kriminalističko istraživanje vezi s kaznenim djelom teške tjelesne ozljede u pokušaju. Više detalja bit će poznato nakon očevida. Mobitel Dane Rončevića bio je isključen, pa novinari 24sata nisu uspjeli doći do Dane Rončevića. Pokušali su se javiti Martinu Baričeviću, načelniku općine Jasenice, ali ni on nije odgovarao, kao ni općinski službenik za informiranje Mile Baričević.

Komentara 8

DU
Deleted user
10:33 17.12.2020.

Kakva su to vremena došla!? Ne može više hdznjara svoja gov.a drugima uvaljivat a da se čovjek ne buni... STOP nasilju nad hdz ovcima!!!!

ZI
zinegoid
10:37 17.12.2020.

susjed iz pakla, šta se ima buniti pa hdz-eova sranja su svuda po državi, ko je on da to neda. mislim i da se nije osvrnuo niti nakon upozorenja, onog znakovitog da zna li on tko su oni. tako to ide u adz-u ...

JO
jono
00:07 18.12.2020.

Pa neka se tuku bolje da nestane sela nego običaja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije