Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMEŠNI NASILNIK

Pritvoren jer je 20 godina zlostavljao ženu i digao stan u zrak

Slavko Midžor/PIXSELL, ilustracija
03.06.2017.
u 14:28

Sumnja  se  da je 79-godišnjak od listopada 1997. do svibnja 2017. učestalo prijetio svojoj supruzi, govoreći da će je ubiti te dignuti u zrak i nju i stan, ako se ne iseli.

Muškarac (79)  pritvoren je zbog sumnje da je gotovo 20 godina svakodnevno zlostavljao svoju suprugu,  a istražni  zatvor  zbog mogućeg utjecaja na svjedoke  te  opasnosti  od  ponavljanja  djela odredio mu je sudac istrage Županijskog suda u Rijeci.

Sumnja  se  da je 79-godišnjak od listopada 1997. do svibnja 2017. učestalo prijetio svojoj supruzi, govoreći da će je ubiti te dignuti u zrak i nju i stan, ako se ne iseli. 

Sumnjiči ga se i da joj je zabranjivao da radi i zarađuje te da joj je uskraćivao novac. Opetovano ju je ponižavao, a sve je kulminiralo  22. svibnja kada je namjeravajući ubiti suprugu koja je pokušala ući u zajednički  stan,  otvorio sigurnosne ventile na plinskim bocama te upaljačem izazvao požar uslijed kojeg je došlo do eksplozije i većih oštećenja stana. 

On je u eksploziji bio lakše ozlijeđen, a nakon što mu je ukazana pomoć, protiv njega je podnijeta kaznena prijava zbog nasilja u obitelji te je pokrenuta i istraga. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije