Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon tučnjave

Pritvor za šesnaestogodišnjaka sa 40 kaznenih prijava

\'policija1\'
Pixsell
09.03.2011.
u 11:39

Policija je otkrila tko je ozlijedio 17-godišnjaka u nedjelju na Bačvicama koji se s teškim ozljedama glave liječi u KBC Split. Vlado P. (20) i 16-godišnjak su zadržani

Istražni sudac Županijskog suda u Splitu odredio je 30-dnevno zadržavanje Vladi P. (20), kao i malodobniku starom 16 godina, koji su u nedjelju na Bačvicama istukli 17-godišnjaka.

Pretučeni mladić s ozljedama glave, nagnječenjem i potresom mozga, liječi se u splitskom KBC-u, a kriminalističkim istraživanjem policija je otkrila počinitelje i rasvijetlila događaj. Udarcima je prethodila banalna svađa, a akteri su otprije poznati policiji. Vlado je prijavljivan uglavnom zbog krađa i teških krađa, a 16-godišnjak je već uspio prikupiti 40 kaznenih prijava vezanih uz krađe, iznude, nasilje...

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:06 09.03.2011.

........i dalje baulja po gradu i šire i nitko mu ništa ne može ili ne želi moći..............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije