Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sisačko-moslavačka županija

Pristigli podaci iz županije: Konačno se zna koliko je objekata oštećeno u potresu

Sisak
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
1/7
20.02.2021.
u 08:40

Kako se navodi u izvješću, 630 su objekta uporabljiva bez oštećenja, a onih bez ograničenja je 5731.

U Sisačko-moslavačkoj županiji do sada je prijavljeno 37.442 stambena objekta oštećena u razornom potresu, a pregledano ih je 27.833, izvijestili su u subotu iz županije, na temelju ažuriranih ArcGIS podataka.

Utvrđeno je da su 335 objekta neuporabljiva zbog vanjskih utjecaja, a 3334 zbog oštećenja. Privremeno neuporabljivih objekata kojim je potreban detaljan pregled je 2783 , a onih kojima trebaju mjere hitne intervencije je 3343.

Kako se navodi u izvješću, 630 su objekta uporabljiva bez oštećenja, a onih bez ograničenja je 5731. Uporabljivih objekata s preporukom o postupanju je 11.677, navodi se u izvješću Sisačko-moslavačke županije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije