Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN ZBOG RAZBOJNIŠTVA

Prislonio nož na vrat čovjeku koji je podizao novac s bankomata pa ga orobio

Eduardo Soares/Unsplash
17.09.2021.
u 12:10

Oštećenik se uspio osloboditi iz njegova zahvata, no tada mu je 49-godišnjak prislonio nož na trbuh

Muškarac (49) sumnjiči se za razbojništvo zbog čega je ispitan na ŽDO Zagreb te je protiv njega pokrenuta istraga. Sumnjiči ga se da je 14. rujna 2021. oko 14.00 sati u Zagrebu prišao oštećeniku koji je stajao pred bankomatom gdje je podizao novac.

Odmah nakon što je podigao novac, 49-godišnjak ga je uhvatio rukom za leđa i na vrat mu prislonio nož.

– Daj mi lovu! – kazao mu je.

Oštećenik se uspio osloboditi iz njegova zahvata, no tada mu je 49-godišnjak prislonio nož na trbuh, iz džepa izvukao novčanik iz hlača te pobjegao. Tužiteljstvo je od suca istrage Županijskog suda u Zagrebu tražilo da se 49-godišnjaka pritvori zbog opasnosti od ponavljanja djela, čemu je udovoljeno.

 

>> Pogledajte i ovaj video – Nezapamćena prevara: Žena (63) u dubrovačko-neretvanskoj županiji uplatila više milijuna misleći da ulaže u kriptovalute!

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
12:38 17.09.2021.

To su ovi što ih država, Severina i Šerbedžija potiču na "dobitak života".... Hoće se država pozabaviti zabranom reklamiranja Casina svih vrsta, i općenito te kockarske i kladioničarske pošasti?!

MM
Marljivi mrav
12:35 17.09.2021.

Ja mislio to u New Yorku oko ponoći! Kad ono Zagreb u 14h popodne! 😳

Avatar matalan
matalan
07:10 18.09.2021.

Učim unuka kad diže lovu da gleda iza sebe i lijevi lakat spreman za krav maga polugu...ne bi taj kladioničar preživel do murje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije