Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav neugodnjak

Prišla je neznancu i počela ga grliti, a onda je shvatila što je učinila...

Mary Katherine Backstrom
Foto: Facebook
10.12.2019.
u 21:59

Američka blogerica i majka Mary Katherine Backstrom pomislila je kako muškarac želi učiniti dobro djelo i zato joj pere vjetrobransko staklo na automobilu, no onda je vidjela da to nije njezin auto

Više od 36 milijuna puta pregledan je video američke blogerice Mary Katherine Backstrom koja je, tvrdi ona, učinila najsramotniju stvar ove godine.

Ova majka objavila je na Facebooku u petak snimku kako sjedi u automobilu i prepričava što joj se upravo dogodilo.

Ona se, naime, zaustavila na benzinskoj postaji kako bi otišla u trgovinu. Iako je na Floridi poprilično sunčano i toplo vrijeme što se može vidjeti u pozadini snimke, a i po odjeći koju majka nosi, prepričala je kako osjeća božićni duh pa je zbog toga jednu ženu odlučila počastiti pićem.

Žena joj se ljubazno zahvalila, a ona joj je pojasnila kako je željela učiniti nešto lijepo s obzirom da dolazi Božić.

Kada je izašla van iz dućana i krenula prema svome automobilu vidjela je jednog čovjeka kako joj pere vjetrobransko staklo.

Odmah se raznježila, prišla mu je i zagrlila ga te mu se zahvalila. No, čovjek nije bio baš oduševljen njezinim potezom, a onda je shvatila.

– To uopće nije bio moj automobil. Bio je parkiran ispred mene – od smijeha je jedva govorila Mary Katherine Backstrom.

– Odvezla sam se na drugo parkirno mjesto kako bi vam mogla ovo ispričati. Zašto je taj čovjek dopustio da ga grlim? Božić je stvarno čaroban. Sigurna sam da će shvatiti kad vidi da je moj automobil isti kao njegov – dodala je.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar __MAX__
__MAX__
23:25 10.12.2019.

Ismijao sam se na njenu pricu. Ima zarazan osmijeh.

LA
lajh1985
23:57 10.12.2019.

mozda samo najsramotniju za nju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije