Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN SVIH SVETIH

Pripremite se na gužve i posebnu regulaciju prometa do groblja

Ilustracija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
31.10.2019.
u 17:40

Kao i prethodnih godina, u najužoj zoni gradskih groblja bit će zabranjen promet svim motornim vozilima - osim autobusima gradskog prijevoza, vozilima s posebnom dozvolom, vozilima osoba s invaliditetom i autotaksi vozilima.

HAK upozorava da bi se 1. studenog na blagdan Svih svetih očekuje pojačan promet, pogotovo u blizini gradskih i mjesnih groblja, ali i na glavnim cestovnim pravcima. Mnogi gradovi i mjesta uveli su posebnu regulaciju prometa radi lakšeg pristupa grobljima tijekom tih dana.

Kao i prethodnih godina, u najužoj zoni gradskih groblja bit će zabranjen promet svim motornim vozilima - osim autobusima gradskog prijevoza, vozilima s posebnom dozvolom, vozilima osoba s invaliditetom i autotaksi vozilima. Redovne autobusne linije koje vode prema velikim gradskim grobljima mijenjaju vozni red, a  privremena regulacija prometa u zonama gradskih groblja u Zagrebu provodi se od subote, 26. listopada od nedjelje, 3. studenog 2019., ovisno o pojedinim grobljima. Više informacija dostupno je na poveznici.

Gužve se očekuju i na važnijim cestama i autocestama, osobito na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, A6 Rijeka-Zagreb te na A3 Bregana-Lipovac u oba smjera, kao i na naplatnim postajama Lučko (A1) i Zagreb-istok (A3), kao i na većini graničnih prijelaza (Bajakovo, Stara Gradiška, Slavonski Brod, Županja, Metković, Kaštel, Plovanija, Rupa, Pasjak, Macelj, Bregana...).

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije