Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
normalizacija odnosa
Povratak na članak

Pripremaju se tajni pregovori Kosova i Srbije

Srbija svojom politikom miješanja u neovisnost Kosova doprinosi destabilizaciji regije. Stoga se očekuje pritisak EU i SAD-a za otvranje tajnog proces pregovora.

Komentari 10

MA
mališa
22:36 03.05.2010.

Ja bih podelio Kosovo tako da Severno Kosovo ostane u Srbiji, a u ostatku obezbediti kulturnu autonomiju za Srbe kao i recipročno za Albance u Južnoj Srbiji. Teško je s njima živeti zajedno u jednoj državi kad nam ni po čemu nisu slični. Sasvim različita kultura, običaji, vera, jezik...

VL
PO
poirot
15:16 03.05.2010.

Kakva glupa konstrukcija od inače jednog od retkih pristojnih Šiptara,Vetona Suroija. Imate \"neovisno\" Kosovo,čemu onda tajni pregovori.Oko čega?Rekli ste da vas mišljenje Beograda ne interesuje i da možete bez njega.Pa terajte onda.

VL
BO
bosut1
22:09 03.05.2010.

Kako tajni pregovori ?Ako ce biti pregovora, i to jos tajnih ,zasto ovaj kukurice tako rano?Ili ce biti tajni samo za srbe?

VL
Avatar Sentinel
Sentinel
23:59 03.05.2010.

Gledaj pameti! Srbija se meša u stvari svoje pokrajine, na svojoj teritoriji, gde su Šiptari oteli tuđu zemlju. Pa onda se očekuje pritisak na Srbiju tako što će naterati Šiptare da pregovaraju. Biće da ih svrbi skorašnja odluka suda o nelegalnosti otimanja srpske teritorije.

VL
MA
mateja23
00:54 04.05.2010.

Zbog negativne presude suda, a sad je jedino pitanje formulacije te presude i kako je izreci a ne uvrediti sve one koji su priznali ne zavinnost, sad je vec sve moguce...Zato Kosovo ovako i \"divlja\", iskljucuje telefone, preti pasosima(??) i svakojako gluposti...POlako se Kosovo uvereva da nema priatelja na terenu, samo \"strateski interes, a on je nekad vamo a nekad tamo.. Bice mnogo jasnije kad presuda padne, a dogodine ocekuj i Niski korpus na severu Kosova, bas kako UN rezolucija i dozvoljava \"u sluzbi zastite i mira\"....

VL
BR
brathrvat
19:55 04.05.2010.

Kada če pregovori o podeli Dalmacije između Slovenije i Rvacke?

VL
BO
bosut1
21:26 04.05.2010.

hahaha,opet matejica sa svojim niskim korpusom.Prije nego sto niski korpus pocne \"dejstvovati\" na Kosovu obezbjedite dovoljno traktora za srblje koji budu napustali Kosovo.

VL
Avatar Zmija
Zmija
23:13 04.05.2010.

Poirot : Mozemo mi i bez pregovora! Ali radi reda, demokracije itd.,trebaju nam ti pregovori a pogotovo Srbiji. U ovo sto pisem, budi ubedjen da je tako. Naspram vas Srba, mi drugi ( Shqipetaret ) ne zivimo niti u bajkamama niti sa bajkama nit nijesmo nebeski narod pa malo-malo da nas netko prizemljava! Ono, bez pregovora! Tako bi nam bilo i najlakse, jer u tom slucaju trebamo vam preporuciti da spremate traktore! Zar vi stvarno te zelite? Mateja23 : Vidim, da najveca vrlina kod tebe jeste: lupati gluposti! Nema smisla, nemam snage niti vrijemena da ti to objasnim i nacrtam kako stvari stoje. Ono sa Hagom, bum vidjeli. Niski korpus ( daj boze ) da krenu! Pa ti nemas pojma koliko ih prizeljkujemo! Jednom su bili tamo, jelda? Socan pozdrav za tebe Mateja. PS. Nauci malo matematike, to ti je moja preporuka! Kad naucis koliko je 2+2=?, javi se. Mateja23 :

VL
EX
exyusrh
23:18 04.05.2010.

crniorao.... Da vam nije bilo nato pakta bili bi najveće pleme u afrci...većih kukavica nisam nikada toliko vidio..

VL
KA
karambita
11:44 06.05.2010.

Ne razumijem, kako tajni, a vec se pise da ce biti. Znaci, nisu tajni nego zatvoreni za javnost. Ako se nesto tajno obavlja, onda to znaju samo oni koji direktno ucestuju u tom a ne novinari, javnost

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.