Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
normalizacija odnosa

Pripremaju se tajni pregovori Kosova i Srbije

veton surroi
VL
03.05.2010.
u 14:41

Srbija svojom politikom miješanja u neovisnost Kosova doprinosi destabilizaciji regije. Stoga se očekuje pritisak EU i SAD-a za otvranje tajnog proces pregovora.

Međunarodna zajednica priprema se za nove tajne pregovore Kosova i Srbije, izjavio je danas publicist i kosovski analitičar Veton Surroi, prenosi agencija Beta.

- Srbija svojom politikom miješanja u neovisnost Kosova doprinosi destabilizaciji regije. Stoga se očekuje još veći pritisak zemalja EU i SAD za otvaranje tajnog procesa pregovora između Kosova i Srbije o normalizaciji odnosa - izjavio je Surroi.

Komentara 10

PO
poirot
15:16 03.05.2010.

Kakva glupa konstrukcija od inače jednog od retkih pristojnih Šiptara,Vetona Suroija. Imate \"neovisno\" Kosovo,čemu onda tajni pregovori.Oko čega?Rekli ste da vas mišljenje Beograda ne interesuje i da možete bez njega.Pa terajte onda.

BO
bosut1
22:09 03.05.2010.

Kako tajni pregovori ?Ako ce biti pregovora, i to jos tajnih ,zasto ovaj kukurice tako rano?Ili ce biti tajni samo za srbe?

MA
mališa
22:36 03.05.2010.

Ja bih podelio Kosovo tako da Severno Kosovo ostane u Srbiji, a u ostatku obezbediti kulturnu autonomiju za Srbe kao i recipročno za Albance u Južnoj Srbiji. Teško je s njima živeti zajedno u jednoj državi kad nam ni po čemu nisu slični. Sasvim različita kultura, običaji, vera, jezik...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije