Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadar
Povratak na članak

Pripiti Zadranin došao po ženu, pa dobio štiklom po glavi

Pripiti zadranin na zabavi Kulturno-umjetničkog društva "Biljana", makedonske nacionalne zajednice izazvao manji fizički sukob te zadobio lakše tjelesne ozljede.

Komentari 3

MM
Mladen Miletić
09:54 22.11.2009.

Jučer se je jedan Hrvatski gospon se poskliznul na nogostupu pa je opal. Potom se digeli i otišao je dalje ali se vidjelo da si je hlače na koljenu malo zmazal. Policija nije bila pristupila kod ovoga incidenta . Jelii da su mu mjerili tlak možda bi nekaj našli ikod njega da nije u redu ! Bogami nije ni kod mene ..

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
11:39 22.11.2009.

Znam tipa. Bio je pod utjecajem alkohola, pa je pobjegao sa mjesta nesreće iz straha pred policijom.

VL
GV
goran vrtaric
18:25 24.11.2009.

Nisu ni zene sto su nekad bile, danas je uhvatis za guzicu, i ako joj se ne svidjas dobijes uloskom po glavi, ako imas srece, ako ne onda stiklom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.